Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Rowon

Topikgazda

válasz bandi0000 #99618 üzenetére

Ezek hány memóriát fognak takarni? Mert csak 2 slotot használok

Az alaplapod kézikönyve szerint 2 modul esetén a DIMMA2 és a DIMMB2 foglalat van használatban. A DIMMA2 foglalatra biztosan rá fog lógni.

Nem fogja kiszaggatni a lapot? :D

Olvasd el a topikösszefoglalót, benne vannak a válaszok. Már te vagy kb. a 10. aki rákérdez és unom leírni állandóan. Röviden: ha minden rendben van, akkor nem, bővebben topikösszefoglaló.

MX-2 paszta gondolom jó lesz alá, az van itthon

Persze, de a hűtőhöz eleve kapsz a dobozában friss pasztát. Bármelyiket használhatod, az MX-2 is jó még.

Amúgy van helyben egy ilyen, ehhez mit szólsz

Teljesen jó, veheted azt is. A Phantom Spirit ventijei állítólag valamivel halkabbak, így azt vettem előre az ajánláshoz, de a Peerless Assassin is jó hűtő nagyon.

Tudjuk milyen magas a hűtő?

Én tudom, mert anélkül nem is tudnék a gépházadba ajánlani hűtőt. Elsőnek a gépházad gyári oldalán megnézed a műszaki adatokat és "Maximum CPU Cooler Height" -nél oda van írva, hogy mekkora hűtőt képes fogadni a ház. Ezt követően a kinézett hűtőnek szintén a gyári oldalán a műszaki adatoknál, hogy milyen magas a hűtő. Ha a hűtő magassága kisebb vagy egyenlő a ház férőhelyéhez képest, akkor vehető bele, DE...

Ha az első ventilátor rálóg a RAM-ra, akkor számolni kell azzal a magassággal is, amivel az első ventit fentebb kell tolni, hogy a RAM elférjen alatta.

nem figyeltem ,hogy milyen magas ramokat veszek

Ezért sem tanácsos manapság már magas RAM-párokat venni, mert a nagy teljesítményű léghűtéseket nem lehet velük kompromisszumok nélkül használni. Ez egy tanulási folyamat, nincs ezzel gond, ha elsőnek valami nem úgy sikerül, ahogy. A tapasztalattal mindenképpen gazdagabb leszel. :)

Szerk.: bocsánat, annyival kiegészíteném magamat, hogy lehet venni magas RAM-okat, viszont akkor nagyobb házat és esetleg AiO-t kell nézni, vagy egy erősebb single tower hűtőt.

• bandi0000

nagyúr

válasz bandi0000 #99618 üzenetére

Kifogytam a szerkesztési időből...

Tudjuk milyen magas a hűtő? Hogy mennyi helye lesz a ramoknak? Szerintem engem nem zavarna, csak én hülye nem figyeltem ,hogy milyen magas ramokat veszek

Új hozzászólás Aktív témák