- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
Azért a majdnem kétszer annyi túlzás, ami most elérhető Ikkik már $170-be kerülnek, ami csak $45 eltérés a feketéhez képest. A leaf spring szintén piros pont (vagy legalábbis nem fekete) , hogy a szerveren mondta a tervező srác, hogy azon, amelyikről van fent teszt még nincs implementálva, és ha meglesz, sem fog túl sokat változtatni, szóval legalább kommunikálták.
A PCB mountról nem tudok nyilatkozni, nekem valószínűleg a gasket mount lesz a nyerő, és ott remélhetőleg a gasket + alu ház kombó elég lesz, hogy ne rezegjen össze-vissza, meg a Redragon után ezt már nem lesz nagy kihívâs kicsit kitömni, a Viledás filcből van még annyi szerintem
Summa summárum, pillanatnyilag ez tűnt a legjobbnak a pénzemért, meg nem lépte át a százezres lélektani határt, aztán majd meglátjuk, beszámolok úgyis, ha megérkezik
(Stab nem lesz gond, v2-ket berendeltem
)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Óra topik
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest