-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz SunMount3r #35015 üzenetére
Csizmi már írta, hogy Dajcslandból 35k.
De amúgy meg, full NKRO, fém ház, teljesen makrózható, 6 dedikált makró gomb, fedélzeti memória, hátulján USB kimenet, 2 jack dugó, RGB, Cherry MX kapcosló. Hol kapod ezt meg olcsóbban? Mindent tud, éppen kávét nem főz, persze, hogy nem 25k, mint a sima Tesoro Durandal.
Egyébként sem értem miért nem reális egy max két márkás cipő ára egy billencsért, amikor ezt évekre veszed, nem 2 évre! Főleg, ha egy 200-300 ezres konfig van mellette.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz SunMount3r #35015 üzenetére
(mindjárt keresek neked)
én is így kezdtem, hogy áldozzunk rá, legyen 10k-ért valami gamerebb cucc...jó...20k....na aztán 130€-be állt meg a KM780 RGB a németektől, de nem bántam meg.
szerk: KM780 GK-KSR1C3-KM780S10DE postával ~35e ft, paypal van: [link]
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- NBA és kosárlabda topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Tesla topik
- EAFC 25
- SONY LCD és LED TV-k
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- DUCKY One 3 Daybreak Mini
- Akciós - Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest