- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Érdekes YouTube videók
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skilleeer
csendes tag
Sziasztok,
Ugyan nem rég raktam össze a billentyűzetem, de máris variáláson jár az agyam. Igaz, hogy az asszony ültette a bogarat a fülembe ("nem akarod halkabbra csinálni azt a billentyűzetet?")Szóval legutóbbi vásárlásomkor vettem egy ilyen tesztpadot, amin mindenféle random kapcsoló van, köztük az Akko fairy silent switch-e is. Tetszik, nagyon halk, de kicsit drágállom és amikor lenyomom a gombot akkor olyan soha véget nem érő érzése van, mintha nem lenne végállása a gombnak, és késztetést érzek rá, hogy erőből nyomkodjam
Tudom kupak és egyénfüggő, de indokolt-e a majdnem 2x ár az outemu silent peach v2-höz képest? Pro / cons?
Vagy melyik az all-rounder silent switch amit mindenki szeret? (keychron silent switch sokszor feltűnt ebben a topikban)[ezzel párhuzamosan elkezdem beszerezni o-ringeket és tape modot is kap a Q5]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Logitech szerviz
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest