Új hozzászólás Aktív témák

• Unteroff

aktív tag

Üdv!

Bedöglött a több mint két éves A4tech KD-800L billentyűzetem.(Hugómnak sikerült leöntenie teával, a bal oldalon 10-15 gomb bedöglött tőle+billentyűvilágítás.) Habár nem voltam vele teljesen megelégedve, nem volt rossz. Most egy másik hasonló vagy jobb billentyűt keresek.

Ami a legfontosabb:

1. kb.8-10k Huf esetleg még 1-2 pluszba jöhet szóba, nem akarok azért sokat költeni rá.

2. Csakis új, de lehet e-bay, más külföldi oldalakról is.

3. Elsősorban játékra lenne, főleg esténként, vegyesen minden. Ezért mindenképpen legyen billentyűvilágítása (az A4tech bill.-űn a betűk világítottak, lehetőleg ilyen, és nem a gombok között). Nézegettem párat, nem tudom, mennyire jó, ha nem kéken, hanem pl. vörösben vagy narancsban ragyognak a gombok.

4. Régen nézegettem a mechanikus billentyűk között, de valaki írta nekem, simán el lehet lenni egy sima gumissal is. Az A4Tech is az volt, egész jó volt a benyomása (szó szerint), bár a takarítása kicsit nehéz volt, illetve halála előtt, takarítás után is szorultak a gombok.

5. Ha van olyan, akkor pár extra gomb, amely bal kézzel könnyen eltudok érni. Pár játékban, főleg csapat FPS-ben használok TS-t, Discord-ot és jól jöhet az a pár extra gomb. De ne ezen múljon.

6. Megszoktam a QWERTZ magyar kiosztás, normál kiadásban (azaz nem hiányoznak a NUM billentyűk). Habár elsősorban game-re lesz, azért jobban preferálom a hazai kiosztást. Illetve gépeléshez is jobban fekszik nekem.

Az ajánlottak között nem sok választás van (A4Tech Bloody B120 vagy hama urage illuminated). Előbbi vörösen világít az utóbbi meg a márka. Rég óta kerülöm a Hama-t, mert nem az anyag minőségéről (volt) híres, vagy csak én fogtam ki belőlük a silány termékeket. Azóta nem tudom, milyenek a termékei. De ha van valakinek ezek közül egyike, és tökéletesen megfelel neki, akkor ajánlhatja.
    Vagy ha nincs jobb, akkor keresek egy másik KD-800L-t.

Előre is köszönöm a választ! :R

Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius

Új hozzászólás Aktív témák