- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mauimagic
senior tag
válasz (jan) #219623 üzenetére
1.3 Doblóm van, újkora óta, 2009-es, 270e km.
Kb 250-től jöttek a problémák, pedig vigyázva volt...
Utóbbi 2 hónapban kuplung munkahenger, önindító, most épp féltengely. Akksi meg kuplung is, bár ezek ugye kopó alkatrészek.
Közben elkezdett folyni a gázolaj is a befecskendezőknél, lassan el kell engedni a kezétszerk: ja tavaly a klíma kondenzátor és egy bekötőcső is beszart, azokat meg se csináltam már, messzire vezetne...
Mondjuk 14 év alatt bőven ledolgozta az árát, és 6 literrel elvan városban.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz (jan) #219623 üzenetére
A muszaki ne legyen szempont, barmilyen szar atmegy sajnos
Nezd/nezesd at oket. Szvsz mindketto veheto, ismert es gazdasagosan javithato problemaik vannak. 1.6hdinek talan jobb a hire. Ha van hozzajuk szervizkonyv, erdemes megnezni, milyen olajcsere periodussal futtattak oket, ha van olyan amiben max 20ezrenkent csereltek, akkor azt vedd. -
vzsryl
nagyúr
válasz (jan) #208446 üzenetére
Bármelyiket vehetitek ezek közül, egyik sem egy ördöglakat. Olyat vegyetek, ami tetszik, és előtte át is tudjátok nézetni egy hozzáértővel. Esetleg hívjátok fel becsületesneppert, hátha tud nektek valami épp járgányt ennyiért.
Ha ennyire nincs hozzáértés, akkor mindenképp forduljatok szakemberhez/szervizhez segítségért. Rengeteg autóvizsgáló ember/cég van, csak üss fel egy Google keresést.
Nézzetek ki valami szépnek tűnőt, és telefonáljatok.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
molnarpeter
nagyúr
válasz (jan) #169478 üzenetére
Az SDI-t is megnézném, adagolós egyszerű technika, nem hengerfejesedik (dugattyúkamrás), érdekes módon pont benzines tud benne hengerfejes lenni (az 1.4 MPI), az 1.2HTP nem ajánlott, nagyobb benzinesek trafókat tudják enni. Ahhoz képest a szívó Dezső nem eszik, nem romlik el, mondjuk nem is versenyautó, de kényelmesen nyomatékból el lehet vele csettegni 5 liter alatt.
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
-
426os
őstag
válasz (jan) #169465 üzenetére
Ha méretben nem volt gáz a Felda, akkor a Fabiákra is ránéznék. 1.4 75lovas motorral mondjuk.
Vagy itt van egy igen ritka példány, 2.0 motorral. (kicsit drágább és korábbi boyrészer nyomok is felfedezhetők rajta)..
-
Integrale
veterán
válasz (jan) #167943 üzenetére
Alkudj erre, szerintem szazat enged. Muszakilag nem nyugosek, 10 legzsak, abs, ebd, dsc. Sok extra stb.
Bontott dolgok vannak hozza (par belterit nehez talalni, ami altalaban mindenkinek kell, pl hamutarto ebbe is kell masik, kepen nyitva van, eltort a belul a szerkezete).[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
-
roberto211
őstag
válasz (jan) #127790 üzenetére
Tboyt erősíteném.. Régi 1.0-1.3as swiftet ilyen áron elég jókat kifogsz... 2000 évj.fölött nézd.. Jó kis autók nekem sokáig volt viszonylag bírt mindent csak mivel osztrák szétsózott sz@r volt ezért szétrohadt alattam..
De ha Magyarországit veszel akkor nagy eséllyel jót találsz ennyiért.. Akár még klímásat is és alkatrész aprókért vannak hozzá...
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Path of Exile 2
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...