- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
5-ös golf összes:szar a hátsó futómű, gyenge egyszerűen a sok lengőkaros konstrukció, legalább is ide, biztosan, ez tény. pipa!
1,4 tsi szar, tény, a soproni képviseletre is van némi rálátásom, a fehérvárira is a pobu-ra is, meg saját paraxisba is megfordul pár...
ezen felül a pd-ket nem kell bemutatni szerintem, persze van néhány példány ami ajánlható, nem az egész széria szar, ezt soha nem is mondtam, ha megtanulsz együtt élni a futóművel akkor ennyi.jah meg a klíma panel szokott össze folyni elég sűrűn, most hirtelen más típus baj nem jut eszembe az 5-ösről.
Nem ismerem écs apád, nem is alkotok róla véleményt, de a magyar közlekedési felügyelet egy vicc, semmire se jó /nem feltétlenül a vizsga állomásokat ellenőrző részére gondolok../
én nem hallok én benne vagyok, ennyi.
mod:egyes golf egyes golf, de asszem a kettesbe is rendelhető volt, utána kéne néznem...
a kérdés nem az volt hogy melyik egyesbe, hanem hogy egyesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Asustor NAS
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Honda topik
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest