Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
Szeged, vizsga plusz szerelő költsége 25k. A kocsin a rendszámtábla izzókat kellett cserélni. Idei ár.
(#37034) qdak : Ac a nem takarított tanktól tud akadozni. nem ismerem a tiédet, de nekem anno volt olyan h a szerelő direktben adott áramot neki majd polaritást fordított h az esetlegesen benne lévő koszt is kinyomja. Arra figyelmezni kell h mindezt csak üzemanyagba állítva lehet, mert különben könnyen kinyírod.
Ha van OBD csatid meg haver géppel, akkor könnyen ki tudod szűrni a legtöbb hibát. Mágus2 megaszondja neked nagyon szívesen h a turbó nyomásnak vagy vákuumnak vagy az üzemanyag átfolyásnak mennyinek kell lennie.Sőt, a légtömegmérőt is ki lehet akkor zárni. Milyen kocsid is van (ne haragudj de elfelejtettem )? Omega?[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Kornel
veterán
én most vittem először saját magam vizsgáztatni kocsit, eddig mindig elvitettem a szerelőkkel, de most nem volt rá mód. 4 éves suzukit bevittem a géróhoz, és az alap 20k-ért megvolt a vizsga, nem kértek semmit, pedig egy két dolgot lehetett volna cserélni rajta(fékolaj, toronyszilentek), de ettől még átment simán.
(#37036) MunezXBK: jaja, ha meg nem menne át egy két dolog miatt, akkor egy ötös jól szokott jönni
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
Nekem most volt 35k de olyan hogy "ideális eset" nem létezik. Általában egy 3 napos jószágon is fogást találnak ha akarnak 30+5k s egy két kis dolgot elengednek. Ennél többe nem kerül ha nincs kirívó baj de ennyire jobb ha készülsz. Persze előtte 70k volt amiket cserélnem kellett tudatosan...
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest