Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Typhoon47
senior tag
válasz makaveli666 #48515 üzenetére
700ból már bőven jóvagy. Én nem akarok téged semmire se rábeszélni, csak megóvni egy ótvar corsától.. : -/
"Education is important but big biceps are importanter"
-
giigz
veterán
válasz makaveli666 #48496 üzenetére
A Peugeot 206-ról hol hallasz Te sok rosszat? Én legalábbis általában jókat hallok róla, nem egy pénztemető autó, és a biztonsága is rendben van.
-
Typhoon47
senior tag
válasz makaveli666 #48508 üzenetére
egy kcisivel többért már focust kapnál, de te tudod
-
Qru
MODERÁTOR
válasz makaveli666 #48501 üzenetére
Akkor az első generációs Punto a te autód.
Elég az 1,1-es 55 lovas, mi azzal megjártunk Frankfurtot oda-vissza (kb 2200km) szóval bírja a pályát is. Olajat nem eszik, és jól összerakott motor van benne. Fogyija is elég kevés, olyan 5-6 literrel simán elgurulsz vele.
mod:
k: Wagon R+? Jézusom akkor inkább Swift. Egyszer vezettem Wagont, hát inkább gyalog járnák mint azzal.
2 lufi meg kb semmit sem ér, ha a egy kiss koctól is már a gyomorszádból lóg ki a Wagon motorja.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
k.
őstag
válasz makaveli666 #48501 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy egy Corsa, Polo, 206 vagy akármi sokkalta biztonságosabb a swiftnél. 500k-ért meg főleg. Kevés pénz, mármint ahhoz, hogy relative biztonságosat kapjál.
Wagon esetleg? Mégiscsak 2 légzsák az alap, és ahogy mesélték, nem is törik annyira. -
zsolthee
senior tag
válasz makaveli666 #48490 üzenetére
Mi is autóvásárláson gondolkozunk
Én: Drágám, Te milyen autóra gondoltál?
Ő: Jól nézzen ki, fekete legyen és ne legyen nagy!Mondjuk így azért nem egyszerű
Egy Corsa szerintem nem lenne rossz ...vagy VW Polo esetleg Swift.
Cirkálni elég, nem túl drágák hozzá az alkatrészek.
A Swift-et - annak ellenére hogy egy papírzacskó - műszakilag sokan dicsérik. -
pszili8
aktív tag
500k-ból nem lehet megváltani a világot,kompromisszumot kell kötni.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Qru
MODERÁTOR
Jah mondjuk halál autó az igaz mert bádog az egész kb.
Fiat Punto esetleg? Nekünk van egy a családban, 13 éves és a kötelező szervízen kívül eddig semmi baja nem volt.
#nincsbennetarcsi
-
Typhoon47
senior tag
Nekem anno egy Rover 414i-m volt. Nagyon szerettem. Bár elkövettem anno a legnagyobb hibát amit Rovernél el lehet: márkaszervízbe hordtam. Ráadásul a hírdhedt undormány Wallisba. SOHA ne vigyél rovert márkaszervizbe. Aztán miután meguntam a 7ezres óradíjt és a gyári új alkatrészek óriási itthoni felárát, kerestem egy Rover bontót meg egy szervízest.. a végére már komplett motor cserék voltak 80ezerért(!!!) garantált 100e km-el... én meg az előtt amikor egy faszparaszt odakúrta a mutyukiját az én orromhoz, márkaszernyóba kifizetették velem a díszhűtőácsot ilyen 40-50k-ért...+ óradíj! A kötelező szervízekről meg inkább nem is mondok semmit. Szal ügyesen megoldva a szervízelést nem drágább a fenntartása mint egy sablon opelé vagy fordé..viszont a belső annó kárpótóolt mindenért : ) szerettem, de kinőttem. Ajánlom, de szervízigényes autó.
-
pszili8
aktív tag
Rovert felejtsd is el szerintem,nem véletlen ilyen olcsók...Alkatrészellátás katasztrófa,horror árak.Szerintem egy Pözsó 206-tól nincs miért félni,de a corsa sem rossz.Bár tény hogy mostanra Magyarország,Bulgária,Románia a francia autógyárak szemétlerakója lett.
Flow: Szerintem a törzskönyv ha megvan simán el lehet intézni,a forgalmit 6k újracsináltatni,és kb fél óra.(múlt héten kaptam újat igaz lakcímváltozás miatt)[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Qru
MODERÁTOR
Ilyen árban szaladgálós kocsinak Suzuki Swiftet vennék. Nem eszik sokat, megy és az alkatrész is olcsó hozzá.
#nincsbennetarcsi
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest