Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Aktív témák
-
Rick4
félisten
szerintem nézz meg egy suzuki swiftet. 2-300ért már jókat lehet kapni, szinte egyik sem rohad, a motor megy, ami meg kopik, azért meg keveset kell adni. egynek jó, ha csak a városban akarsz szaladgálni vele, ráadásul csak nem olyan pusztulat, mint egy 20éves valami...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
A turbo talan draga hozza,de ha normalisan hasznalod,es igaz amit irtak nem lesz vele gond.Amugy meg nem olyan draga hozza az alkatresz,egyszeru kis auto,boldogul vele minden normalisabb szerelo.Tudom volt charadeom.
Ha ockodsz a diseltol akkor ebbol az 1L-es benyasat.Vagy az 1,3-asat.
VagyMar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Rick4
félisten
sajnos tapasztalat, hogy használt autók olyanok, hogymegveszed., beleülsz, mész, és pár hónapon belül ráköltesz 60-80-10K-t, hogy mindene rendben legyen. sokan azért adják el, mert újat vesznek, ők nem fognak már mindent megjavíttatni, mások eleve azért adják el, mert épp készül valami nagy és drága dolog tönkremenni. egyedül a suzukival nem járhatsz így, annak bármilyen volt az előző tulaja kibírta azt amit kapott, meg még téged is ki fog bírni. ez nem olyan mint egy tévé, hogy megveszed és működik, sajna néha elég erősen oda kell csapni a lóvét, hogy tovább menjen...
csak egy példa ford mondeo 2001TDDI-re:
unokatesóm megvette, használta 8 hónapig, kisebb dolgok (olaj, fékbetét, ami kellhet) de utána elment a turbo 230ért, elment az adagoló 353ért, kupplungozás komplettem 190ért, önindító 20ért, klíma 40ért, fékfelújítás 80ért, meg a végére szervoszivattyú 35ért.mindez másfél év alatt... csak így röviden ennyi..meg persze mellé gumizás, olajcsere, stbstb....és ez egy 2 millás autó...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
én is azt az elvet vallom, hogy egy 1 millás kocsit, amit jónak mondanak (és ez ugye vagy igaz, vagy nem) megveszek 300ból, és 600ból rendbehozom. de a 200K-s kocsiknál ez sajna nem fog ilyen jól kijönni...nézz körül, és mutass valamit, ami tetszik.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Hybryd
tag
Szia!
Tudnád linkelni a cikket? Nem nagyon sikerült rátalálnom ennyiből...
Én is kacérkodok néha a TFA (tuti filléres autó) gondolatával, és hasonló körben nézelődök, mint te - csak aztán mindig elhessegetem, hogy lakásra kell gyűjteni, meg csak vinné a pénzt, ilyesmi.
Épp a '90 körüli Corsákat (szívódízel too), meg a '90 utáni, már ötajtósként is kapható Fiestákat szoktam nézegetni (formára messze ezek a Fordok jönnek be a legjobban), de nekem is bejátszana a Suzuki, pont a megbízhatósága miatt.
Én úgy hallottam (pl. népítélet, hibákat soroló apróhirdetések), hogy az A Corsák pont hogy rozsdatemetők, bár közel húszévesen mi nem rohad, persze.
A Suzuki ütközésbiztonságától tartok (van a családban egy kései Sedan), de ha azt vesszük, a Corsát még a nyolcvanas évek legelején, 5-6 évvel korábban tervezték, az sem lehet egy tank éppenséggel, bár a Swift még nála is könnyebb egy 50 kilóval kb. (katalógus alapján) A biztonságérzetem az Opelben sem lenne meg szerintem. A Suzukiban meg tényleg az tetszene, hogy beindítom és megy (remélhetőleg ), és minden van hozzá dögivel, olcsón.
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest