Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Üdv!
Egy lehető legolcsóbb gépet szeretnék összedobni egy ismerősnek. Arra gondoltam, hogy veszünk 10k körül valami 3Ghz kétmagos dögöt, rádobjuk egy olcsó, fapados deszkára, mellérakunk 4 giga ramot, és egy alap játékos vga -t. Ház winyó meg efféle vackok vannak, ezeket nem muszáj megvenni.
A kérdés egyszerű, ez így jó párosítás e?Cpu: AMD FM2 X2 A4 5300
lap: ASRock FM2A55M-DGS
ram: Corsair Vengeance 4GB/1600Mhz KIT (2X2GB) CL9B
vga: Sapphire HD7750 1GB GDDR5(Ez így olyan 60ezer Ft)
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
Egy Asus mATX házba kívánjuk bepakolni, amiben egy Delta Electronics GPS-400AB típusú táp van, persze ha ez nem megfelelő akkor veszünk egy FSP -t, vagy Chieftec -et, nem drágák.
Mindenesetre 350 és 400W közé van belőve a rajta lévő cetli szerint. Ja, és kb másfél-két kilós, szerintem van benne anyag .Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
válasz #98593280 #25944 üzenetére
Tehát a kisebb Trinity -nek nincs értelme, de a szintén kicsi Cerkának van? Ezt nem igazán értem. Az AMD 3,4GHz -es, a Cerka meg 2,6. Akkor a cerka miért jobb választás? Ugyanannyiba kerül mindkettő végül is, csak nekem valahogy logikátlan...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
válasz Viictor #25989 üzenetére
1. Elég sok webshop van, onnan érdemes szerintem, ahol a legtöbb alkatrészt a legkedvezőbb áron kapod meg.
2. Általában mind az átutalás, mind-pedig az utánvétel működni szokott, ez a vásárlási feltételeknél le van írva.
3. Én már több helyről rendeltem, és eddig mindenhonnan megkaptam a kívánt terméket. Ezzel sokan mások is így vannak. Természetesen érdemes utánajárni, hogy a kiszemelt üzlet mennyire megbízható.
4. Egyes boltok össze is szerelik a kívánt gépet, ezért felszámolnak némi felárat, de ez pár ezernél nem szokott több lenni. Ez is fel van tüntetve a webshop oldalán.[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Sziasztok!
Össze kívánunk dobni egy gépet. Játszani fogunk vele, fullHD -ban, ha ez lehetséges. Maximum 90ezer Ft -unk van rá. Tudom, nem sok. Ebből kellene kijönnie a következő hardverelemeknek: deszka, cpu, vga, ram. Mindezt Intel alapon képzeljük el, AMD most kívételesen nem játszik.Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
-
villamos
őstag
válasz membrandj #53671 üzenetére
Most egy M3A 770DE van a házban, annak a jobb felső sarkában van a tápcsatlakozó.
Ami a tápban meg tudja adni magát az leginkább az elektrolit kondenzátorok, meg talán a ventilátor, ezek szükség esetén cserélhetőek, nincs szerintem más, ami elromolna benne a normál használat során (félvezetők, tekercsek stb)...[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Sziasztok!
Egy ismerős számára segítenék összerakni egy gépet, általános célokra, és fullhd játékra. AMD -ben gondolkodunk. Az lenne a kérdésem, hogy kezdetnek jó e ez az összeállítás, vagy inkább más irányba kellene elindulni...CPU: AMD A8-6600K 3.90GHz FM2 BE -25k
lap: ASROCK FM2A88X Extreme4+ -20k
vga: SAPPHIRE 11210-00-20G HD7790 1GB GDDR5 PCIE -33k
ram: KINGSTON 4GB ValueRAM DDR3 1600MHz CL11 KVR16N11S8/4 2x11kEz így durván egy százas, kérdés hogy lehet e olcsóbb...
Persze kell majd hdd, táp, meg ház is, de ezekkel később kívánok foglalkozni, miután összeáll nagyjából a rendszer...[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Nos...
Jelenlegi asztali gépemet szeretném frissíteni. Ezt a gépet annak idején olyan 80k -ért vettem. Most is valami hasonló árkeretet szeretnék megcélozni, de a cél természetesen a legjobb ár/teljesítmény arány elérése. CPU, deszka, ram, vga. A többi marad.
A következő alkatrészeket nézegetem egyenlőre:AMD Athlon X4 860K 3.70GHz FM2+ 23362k
ASROCK FM2A88M Pro3+ 18390k
CRUCIAL 8GB Ballistix Sport DDR3 1600MHz CL9 KIT 20768k
SAPPHIRE 11220-00-20G R9 270 2GB GDDR5 Boost OC PCIE 45316k
Ez így egy "kicsit" több mint 80k. Az a gond igazából, hogy 20k körüli vga -k nagyon vérszegények játszódáshoz, lehetne esetleg még R7 260x, vagy 265 de ezek meg nem sokkal olcsóbbak...Vélemények?
A jelenlegi konfig: AMD X3 445, Asrock M3A 770DE, 4G RAM, Radeon 5750... nem egy mai darab már...
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz DR|FTK|NG #87079 üzenetére
Köszi!
A gyári hűtő eddig minden egyes AMD esetén megfelelt, tuningolni nem fogok.
A 760k eléggé kifutó darab, nem nagyon van már belőle. APU -t nem akarok, FX -et sem, és Intelt sem, mielőtt még felmerülne esetleg ez az opció.
Milyen alaplapot ajánlasz akkor, ami nem méregdrága? Volt már tuningos, 35e Ft- os Ph által különösen ajánlott deszkám is, ami abszolút nem vált be, azóta csak full fapad deszkákat veszek.[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz membrandj #87083 üzenetére
Igen, értettem a házra, a tápra, és a merevlemezre vonatkozó kérdéseket. A merevlemez Sata, de később majd SSD lesz, a ház egy Coolermaster Elite, a táp jelenleg 450W Chieftek, pár éves, nem ment sokat.
-
villamos
őstag
Elnézést kérek mindenkitől, túlságosan hűbelebalázs módjára akartam belevágni, most már látom, hogy nem olyan egyszerű ez az egész, mint ahogy gondoltam.
Mindent amit eddig írtam, felejtsétek el!1. Mire fogod használni a gépet?
Elsősorban játékra szeretném használni, azt szeretném, ha a legújabbak is mennének.2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
Vannak ugyan alkatrészeim de ezeket nem akarom használni már, mert régiek és elavultak. Egy teljesen új gépre van szükségem. A régi gépet majd eladom, jó lesz majd az ára egy monitorhoz.3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Tulajdonképpen mindenre, illetve egy alapgépre, tehát cpu, alaplap, memória, vga, merevelemez, ház, táp stb. Monitort majd később veszek, most egyelőre nem.4. Mennyi a kereted rá?
130 ezer Ft.5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
Jelenleg egy régi 1280x1024 -es monitorom van, de a közeljövőben szeretnék egy FullHd monitort venni, ezt kérem figyelembe venni a VGA ajánlásakor.Teljesen nyitott vagyok, jöhet bármilyen márka, típus stb. A lényeg hogy az adott (eléggé szűkös) anyagi keretből a lehető legjobb teljesítményű konfigurációt szeretném összeállítani, amelyet pár évig használnék.
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz membrandj #87096 üzenetére
Köszi! Ez így majdnem 180 ezer, ez nagyon sok, ennyi pénzem sajnos egyszerűen nincs most. Ennél olcsóbban nem is lehet? AMD túl gyenge? Vagy nem lenne elég a későbbi FullHd -hoz?
Az eredeti ötletem az volt, mint pár éve is, hogy veszek 20k körül egy olcsó CPU-t mellé egy olcsó deszkát, rádobok sok ramot, meg mellé egy bika VGA-t, amit még kihajt a proci, és akkor 100 körül meg is volt. Akkor bevállt...
-
villamos
őstag
Eredetileg a mai hazai pálya cikkből merítettem ihletet. Az volt az elképzelésem, hogy hogy egy ehhez hasonló konfigot összerakok magamnak némileg olcsóbban, a nekem tetsző alkatrészekkel, és bedobom a meglévő házamba. De akkor ez nem jó ötlet.
-
villamos
őstag
Sziasztok!
Egy mini itx konfigurációt szeretnék összerakni, a lényeg a minél kisebb helyigény. Ez számomra ismeretlen terület. Egy netezős konfig, némi Word szerkesztéssel, filmnézéssel vegyítve. Semmilyen erőforrásigényes műveletet nem tervezünk.
Mennyiből lehet egy viszonylag normális gépet összerakni? Nem kívánunk egy kisebb vagyont elkölteni. (ha ideírtok nekem ilyen 50e ft -os deszkákat 80e ft -os cpu -val, akkor inkább hagyjuk )
Nem tudom, hogy merre induljak el. Látok ilyen FM1 -es deszkákat 10e körül, hozzávaló AMD procik 15e körül. Ezek megfelelőek lehetnek a célra, vagy inkább hanyagoljam őket? Valami ilyesféle összeállításra gondolok így hirtelen, első nekifutásra:
Alaplap: ASUS AM1I-A
Proc: AMD Athlon 5350 2.05GHz AM1
RAM: HyperX 4GB Savage DDR3 1600MHz CL9
Persze ez nem egy egész gép, csak három fontosabb alkatrész. Ehhez még valahogy wifi -t kellene varázsolnom, meg jönne bele esetleg egy SSD, de ez még talán a legkevesebb. Az egészet ugyanis bele kellene pakolni valami dobozba. Egyáltalán mekkora tápra van szüksége egy ilyen konfignak? Például egy ilyesmi ház jó lehet?
Persze biztos vagyok benne, hogy több fontos dolgot kihagytam, de most ennyi jutott eszembe hirtelen.Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami okosságot?1. Mire fogod használni a gépet?:
Játékra és alap otthoni felhasználásra kellene.2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?:
Nincs egyelőre semmi hozzá, ha az LCD tv nem számít annak, illetve:
Van egy Cooler Master Elite 370 -es házam táp nélkül, ebbe kívánom belepakolni.
(Tudom hogy nem egy mai darab, és nem is a legjobb, de ez van...)3. Milyen alkatrészekre van szükséged?:
Egyelőre egy CPU-VGA-RAM-Alaplap kvartett érdekelne most.4. Mennyi a kereted rá?:
A négy alkatrészre nagyjából 100k.5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
1920*1080 -ban szeretnék játszani ha lehet.+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
Nincs preferencia, csak az érdekel, hogy ennyiért egyáltalán lehetséges e bármi újonnan, vagy sem. Ha nem, nyugodtan írjátok meg, hogy ennyiből most már értelmesen nem megoldható, és elfelejtem az egészet, nem létkérdés.
Négy évente szoktam gépet építeni magamnak, és eddig olyan 100k körül szoktam őket összedobni. A legutóbbi pl. egy X3-as Athlonnal, egy 5750 -es Radeonnal, és egy fapados Asrock deszkával épült - ez a gép nincs már meg.[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz deja vu #111656 üzenetére
Köszönöm!
Az a gond, hogy a használt az eléggé lutri... találni sem egyszerű, lehet hogy az ország másik végébe kellene érte menni, meg hogy milyen állapotban van, mennyit használták, húzták e, bányásztak e vele stb...
Egyelőre akkor várok...[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Bele - bele olvastam most a topicba és úgy látom, hogy egyszerűen borzalmasak ezek az árak.
Főleg a RAM és a VGA iszonyúak...[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Mindezek fényében már félve merem csak megkérdezni, hogy elméleti síkon egy RTX 3050 mellé, ha 1080p -ben játszanék, milyen CPU-t kellene párosítanom, hogy ne legyen CPU limit?
Azért szeretnék választ kapni erre az egyszerű kis kérdésre, mert ennek fényében lépek tovább. Például, csak szemléltetésképpen, ha a válasz az lenne hogy adott esetben ezt a VGA -t ki tudja hajtani pl. egy 40k Ft -os R3 4100 -as, akkor folytatom a gondolatmenetet. Ha viszont olyasmi választ kapok hogy ezt a kártyát csak egy Core i9-12900K (negyedmilliós CPU) tudja kihajtani, akkor hagyom az egészet a fenébe, és inkább meggondolok egy 400k -s Legion notebookot.
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz #12516608 #169824 üzenetére
Egyszerűen hihetetlen hogy nem képesek egy olcsó, de fürge négymagos valamit kiadni totál alap dolgokra, ehelyett ilyen túltervezett 12 szálas borzadványok vannak... Minek kellene ilyenekkel netet böngészni?
Régi jó kis Athlon x3 és társai...[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz #12516608 #169835 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el, hogy az a három magos proci úgy keletkezett anno, hogy különféle okok miatt letiltottak egy magot a négyből, viszont ezt bios -ban fel lehetett oldani adott esetben. Ha sikerült beletalálni, Athlonból könnyen lehetett Phenom.
-
villamos
őstag
Sziasztok!
Egy újabb egyszerű kérdésem lenne, konfigráció összeállításával kapcsolatban.
Olvasgatok visszafelé, nézegetem a különféle ajánlatokat.
Viszont mi a helyzet ezekkel az alaplapokkal?
ASRock B550M Pro4
ASRock B550 Phantom Gaming 4
ASRock B550 Pro4 Alaplap
AMD 5600G -hez, és mellé RTX3050 - 3060 ill. RX6600 -vga hoz megfelelőek e, vagy esetleg van valamilyen ok, amiért kifejezetten nem ajánlottak? Azért kérdezem, mert kifejezetten olcsóbbak azokhoz a lapokhoz képest, amelyeket ajánlani szoktatok. (Örülnék, ha nem kellene 60e Ft -ot elkölteni alaplapra)Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
Sziasztok!
Notebook -ról kívánok desktopra váltani.1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
Játékra és alap dolgokra kellene. Elsősorban single player játékok.2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Semmilyen alkatrész nincs.3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Csak processzor, alaplap, ram, ssd, vga, ház, táp, meg még 1 monitor kell.4. Mennyi a kereted rá?
Monitorral együtt, jó lenne, ha nem haladnánk meg a 450e ft -ot5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
Nincs még monitorom, de nagyjából van elképzelésem hogy mit szeretnék,
24" (esetleg kicsit nagyobb lehet, de a 27" nagy) 1080P, IPS, minimum 350 nit, minimum 144Hz
Monitorok közül a Lenovo Y25 - 25 lenne bejövős, de ha valamiért esetleg mégsem megfelelő, vagy nem ajánlott, megemésztem (leginkább az ára tetszik).
Néztem róla videókat, illetve leírásokat, és az jött ki a végén, hogy ez nekem kell. Mondhatjuk úgy is hogy birtoklási vágy ébredt bennem eziránt a termék iránt.+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
Jelenleg egy Lenovo Legion Y530 -as gépem van, 8. Gen i5 -tel, és 1050Ti -vel. Nézegettem gépeket, de igazából egyik sem fogott meg.
Viszont szembejött ez: 82JW00LPHV
Arra gondoltam, hogy talán asztalon össze lehetne dobálni valami hasonlót, kb. annyiből, amennyibe kerülne ez a gép.Nagyjából összeírkáltam, hogy első körben mire gondolnék, illetve mire jutottam saját kútfőből:
(elsőkörben, jó vicc , három hete ezen kattogok kb. topikot olvasok, videókat, teszteket, boltokat, árakat nézek, azon sakkozok hogy vegyek e használt cuccot vagy ne, egyáltalán akarom e az egészet vagy nem, vagy vegyek e inkább egy másik notebookot... )
CPU: AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz Socket AM4 Box [70150]* ez a legolcsóbb 5600 -as cpu, iletve lehetne még akár
AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz Socket AM4 Box [57970] jóval olcsóbb opció lehetne, kérdés nem e túl gyenge
de az AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz Socket AM4 [80730] viszont drágának találomCPU hűtő: nem tudom hogy szükséges e, vagy megfelelő e a gyári, inkább csak attól tartok, hogy az hangos lesz, utána nézve az AMD gyári hűtőire valami 40dB írnak, szerintem azért az eléggé hangos...
pl. egy Be Quiet! Pure Rock 2 (BK006) [14670] - képest biztosan (Be Quiet! -még a márkanév is imádni való! )LAP: ASRock B550M Pro4 [32090]* -ez a legolcsóbb értelmes deszka ilyen procikhoz
RAM: 3200MHz DDR4 RAM Kingston Fury Beast CL16 (2x8GB) [30110]*
SSD: 500GB Silicon Power UD70 M.2 SSD [24170]*VGA: RX 6600 -ra gondolok első körben, 150k körül
körülnéztem HA-n, használtan valamivel jobb dolgok vannak ugyanennyiért, csak kérdés, hogy be merje e az ember vállalni
eleinte felmerült, hogy esetleg ne legyen e inkább RTX3050, de mindenhol az van, hogy a radeon jobb ugyanennyiért.
ASRock Radeon RX 6600 Challenger 8GB [150790]*Ház:
1- ne legyen semmiféle RGB -ezzel kizártuk a lehetséges jelölteknek kb 25%
2- ne legyen ablakos -ezzel kizártuk a lehetséges jelöltek kb. 60%
3- férjen bele a fent írt opcionális procihűtő, (155mm) -kiesett még néhány tucat...
4- ne legyen méregdrága
mindezeket figyelembe véve,
a Thermaltake Versa H15 M marad, mint jelölt. [26310]*
ez is rohadt drága, de legalább kinéz valahogy, és elfér benne a hűtő...
Annyi a gyíkja, hogy csak egy venti van benne gyárilag, de legfeljebb beledobálok majd 19dB Be Quet Pure Wings2 -ket...Táp: talán egy 600W -os?
pl:
FSP 600W HYDRO M PRO 600 -[24050]*
CHIEFTEC A-80 CTG-650C 650W -23200
Ezek félmoduláris tápok, ezért valamivel drágábbak. A feltétlenül szükségesnél ne legyen már több drót...A végösszeg:
357670 lesz
(Az árak 07.11 a vizes boltban -igen, lehetne faragni több helyről beszerzéssel, csak mindenféle sufni helyekről nem kellene azért, esetleg HA bazárból, de ez messzire vezet most, egyelőre elég ha a konfig nagyjából kialakul)
Nézegettem bazárban, és néhány alkatrészen lehetne bőven fogni, és úgy az R5 5600 is nagyjából beleférne a keretbe. Csábító..
(a csillaggal jelölt elemek +cpu hűtő nélkül, az legyen egyelőre opcionális, megpróbálkozok elsőre a gyárival, és ha nem jön be, akkor jöhet a másik)
A monitor: a legolcsóbb áron 80200 lehetne beszerezni, ha jó...Szóval nagyjából ennyi lenne nagyjából...
Jöhetnek a kövek...
Lapzárta után érkezett:
Felmerült bennem a kérdés, hogy VGA-n lehetséges e moddolni a hűtést, amennyiben hangosnak találtatik a gyári hűtés, a ventiket kicserélni halkabbra?[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz palfitom #169932 üzenetére
Sajnos egyre rohamosabban mennek felfelé az árak, mindenképpen túllépem a keretet. És ha már túllépem, arra gondoltam, hogy esetleg beletehetnék e erősebb VGA -t, pl. RX 6650 XT -t.
Memóriából nem lenne jobb CL16 -os? pölö vagy ez annyira nem releváns?
A ház hűtésére sima, vagy PWM -es venti legyen?
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz makoss #169984 üzenetére
laptopsystemnél is szokott lenni...
-
villamos
őstag
Nos...
Akkor (talán) utoljára:AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz Socket AM4 BOX
ASRock B550M Pro4
500GB Samsung 980 M.2 SSD
16GB 3600MHz DDR4 RAM Kingston Fury Beast CL17 (2x8GB)
PowerColor Radeon RX 6600 Fighter 8GB AXRX 6600 8GBD6-3DH
FSP 600W HYDRO M PRO 600A nekem adott tanácsok alapján ezen alkatrészeket fogom egyelőre megrendelni...
-
villamos
őstag
válasz spyduck #170105 üzenetére
Inkább ide: ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
-
-
villamos
őstag
válasz AlpacaHerder #170600 üzenetére
Igen. Az alaplap, és cpu páros mindenképpen.
AMD gyári hűtője nagyon harmatos, szerintem érdemes külön hűtőt venni.
Én egy olyat fogtam ki újonnan, mintha csapágyas lett volna.[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz KommToDi3 #170620 üzenetére
Beárazós topik itt:
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!Igaz kicsit bonyi megtalálni elsőre, mert a Fáradt gőz Lokál szekcióban van, nem a hardveres témák között...
[ Szerkesztve ]
-
-
villamos
őstag
válasz Zoli9200 #170905 üzenetére
A Geforce -ok 2019 óta támogatják a FreeSync -et GTX1000 -től felfelé... display porton.
Mivel szoftveres megoldásról van szó, csak a drivert kellett hozzá megírni. Legalábbis én ilyen infókat találtam a témával kapcsolatban.
Aztán ejtettem az egész ügyet, és inkább vettem egy RX6600 -ast...[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz Gordon32 #171160 üzenetére
De ezt miért ide? Biztosan ennek is van saját topicja.
Meg mégis honnan a bánatos lótúróból tudjuk milyen hűtőt rendeltél?
Egyébként google első találat szerint nem működik mivel maguk a foglalatok teljesen más méretűek, de attól függ, egyes univerzális hűtőkhöz többféle lefogató szokott lenni.Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
válasz Jakab66[hun] #171359 üzenetére
De pontosan milyen típusú az az SSD? Azon kívül hogy m2 és 512Gb...
Mert ha pl valami régi m2 de sata, akkor lehet lassú... Azon kívül még a merevlemez szokott lassú lenni alapból, de előfordulhat valamilyen szoftveres ok is akár, pl. alaplapi driverek hiánya, azok hibás telepítése...[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz Meggyi001 #171493 üzenetére
Feltehetőleg ő lesz[link] az, vagyis egy full Asus brand gép, így a nagy része feltehetőleg Asus, de ezzel még mindig nem vagyunk sokkal közelebb, főleg hogy a drágalátos forgalmazó volt olyan kedves, és kreált hozzá egy saját cikkszámot, nehogy esetleg véletlenül megtaláljuk a gyártónál, a kérdéses konfigurációt.
Az más kérdés, hogy saját építéssel lehet hogy olcsóbban megúszná, vagy legalább pontosan tudná, hogy mit is kap a pénzéért, persze ha óhajtott volna a kedves user kitölteni az összefoglaló kérdéssorát, főleg hogy mennyiért, mire szeretné használni, akkor releváns ajánatot is kapott volna, így viszont most olvashatja ezt a csodálatos szösszenetet itt.Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
válasz varmi2 #171496 üzenetére
Valóban, először nekem úgy tünt, hogy csak grafika, de jobban megnézve, a képen látható gépben szerintem ez az alaplap lesz.
Persze ez csak egy kép, nem tudjuk hogy a termék valójában milyen lapot tartalmaz. De legalább akkor már egy B550M-A -val fotózták volna, azon legalább van némi fém...[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz Redlight2 #171723 üzenetére
Itt, ezen a fórumon ezt nem így csináljuk. Nem tudjuk hogy mire kell, és hogy miért pont ezeket választottad. Inkább először nézd meg az összefoglalót. Gondold át hogy mit szeretnél, és annak megfelelően kapsz majd ajánlást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs