- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
válasz #98593280 #3866 üzenetére
Hello,
köszönöm a segítséget. Azt nem írtam, hogy elég hosszú távra gondolom a gépet, legalább 3 évig bírja ki azért...
Ezt az alaplapot azért választottam, mert már fogadná a 3.0 PCI-E kártyákat és van benne tényleg minden, na meg ASUS...
Videókártyából néztem GTX560 Ti-ket, de nem találtam értelmes áron olyant ami felérne a 6870 Toxic-al, hát igen sajnos a Physx pl. ....ahogy néztem az árakat, egy Nvidia-ért ami hasonlóan erős legalább +17 kilot kell adni.Házból a CM 334-nél a külső fogott meg, letisztult, minimál, tetszik nagyon, a kábel supportot nem vettem figyelembe. Igazáából ipon-nál nagyjából meg lenne minden, NZXT-ben nincs nagy választék náluk, de ha NZXT, akkor Source 220. Dizájnra ez a stílus jön be...
-
Paulie86
tag
Sziasztok,
Egy ilyen konfigot állítottam össze, viszonylag erős középkategóriást szerettem volna kihozni, próbáltam jó márkákat választani, szerintetek, mennyire lesz jó, főleg Full HD film, aktuális játékokhoz, néha grafilkai szerkesztéshez...
Alaplap : ASUS P8Z68-V/GEN3
Processzor : INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
Memória : CORSAIR 8192MB Dominator DHX Pro Connect and Airflow II Fan DDR3 1600MHz CL8 KIT CMP8GX3M4A1600C8
Winyo : 1 TB Samsung 7200RPM, 32Mb cache
Videokártyta : SAPPHIRE HD 6870 1 GB DDR5 Toxic
Táp : FSP Hexa 500W
Ház : COOLERMASTER RC-334U-KKN1 Elite 334 Feketeköszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gran Turismo
- Láncfűrész topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- GAMER PC ELADÓ! I7-8700K/Zotac 3070 Ti/32GB RAM/Aorus 370Z 7/1200W táp/500GB SSD +1TB HDD
- RANGEE THINCLIENT 4110 B7D20 (Mini pc)
- TERRA MINI PC-MICRO 3000
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI + Intel Core i7-14700K