-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
fazek99
csendes tag
válasz Grave_444 #74995 üzenetére
Ezt benéztem .
ITX-es alaplapot tudtok ajánlani hasonló árban és tudásban?ASRock H97M-ITX/AC -t megnéztem: kicsit drágább, de wifi és bluetooth is van benne - viszont csak két memória modul fér bele, úgyhogy akkor azt egy egy-modulos 8GB-asra kéne cserélnem.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
fazek99
csendes tag
Sziasztok!
Összeállítottam egy komplett gépet és a véleményeteket kérném, hogy jó-e ez így.
Linux fog futni rajta (windows max. virtuális gépben), a felhasználása a szokásos net+multimédia mellett főleg programozás (egyelőre nem túl erőforrás igényes, de hamarosan eclipse-t is használnék és androidra is fejlesztenék), képszerkesztés (raw is, akár nagy mennyiségben), videó vágás, egyelőre régi játékok.
SSD-n még gondolkozom - tudom itt nagyon ajánljátok - ami miatt nem tartom annyira fontosnak, hogy az IO igényes műveletek (kép, video feldolgozás) úgysem azon lennének.
Videokártya is valószínű később kerül bele, vagy GTX 750 Ti vagy 760 - majd meglátjuk, hogy mennyi igény van itthon a játékra.A legfontosabb kérdésem a ház lenne, hogy belefér-e minden - a későbbi vga is - és jó-e hozzá ez a táp?
cpu: i5-4590
alaplap: ASRock H97m Pro4
memória: Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CML8GX3M2A1600C9
táp: Chieftec A80 500W
ház: Cooler Master Elite 130
hdd: WD BLUE 1TB EZEXvga (ha úgy döntök, hogy mégis megveszem most): Gigabyte GTX 750 Ti Black Edition
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Asus ROG B360-F (box) + i7 8700 + 16Gb (4x4) Corsair Vengeance 3000MHz RAM KIT + 256GB új NVMe SSD
- Dell T5810: Intel Xeon E5-2680 V4 (14/28T - 3.30GHz), 32-512GB DDR4 ECC, 500GB SSD, W11 Pro
- i5 6600K - Z 170 Pro4S - 1050Ti - 16GB Ram - Komplett számítógép
- HP ProDesk 600 G5 SFF i3-8100 / 8-16 GB DDR4 / 256 GB NVMe / Win 11 / Garancia + Számla!
- Félkonfiig (Intel i5-12500, ASUS H610M-K, 32 GB DDR5, 1 TB SSD)