Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek Asus M5A97 elég egy fx-8320 alá? -
mqm
senior tag
válasz Malibutomi #44201 üzenetére
A lap mar adott. Sajnos azt nem tudom cserelni.
-
mqm
senior tag
válasz Malibutomi #44204 üzenetére
Nem LE. Tuningot szerinted mennyire fogja szeretni? Max 4ghz-et szeretnek kipreselni az FX-bol.
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm megkért ,hogy rakjak neki össze egy gépet.
Csak maga a gép kellene házastul mindenestül 60e-ig.
Netezésre zenehalgatásra valamint egy kis játékra(Hon,Diablo3 természetesen nem FullHD-ban) kellene neki.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv. -
mqm
senior tag
Akkor változott a helyzet.
A lent leírtakhoz hozzá téve (60k) milyen konfig-ot ajánlotok.intel core duo e7400 2.8ghz
9800gt
gigabyte ep41-ud3l
2gb ddr2 ram[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
Szerintetek ez így korrekt?
Vagy változtassak valamit?
Amd-hez regaszkodok ^^
AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition
28.829 Ft (22.700 Ft)
ASUS M5A97 R2.0
22.964 Ft (18.082 Ft)
CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600Mhz CL9 KIT CMZ8GX3M2A1600C9B
20.180 Ft (15.890 Ft)
CORSAIR Carbide Series 300R Fekete CC9011014
18.282 Ft (14.395 Ft) )
FSP Raider 550
15.710 Ft (12.370 Ft)
WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3 WD5000AAKX
13.487 Ft (10.620 Ft) 1
XIGMATEK LOKI SD963
7.798 Ft (6.140 Ft) -
mqm
senior tag
válasz membrandj #45167 üzenetére
Az igények már kibővültek így a keret is!
szerk.: XFX FX-779A-ZNJ4 HD7790 1GB GDDR5 Core Edition PCIE a 9800gt helyett ez megy mellé.
[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
válasz Rypejakten #45176 üzenetére
Xafírt a black screen miatt nem szerettem volna neki berakni.
De ha ennél a modelnél ez már nem él akkor az lesz. -
mqm
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék családnak egy alap funkciókat betöltő gépet összerakni.
Office,Internet,Youtube,Film,Torrent...stb...
A ház + a dvd író olvasó megvan. A keret 40ezer forint.
Tudtok esetleg ajánlatokat tenni?
Köszi előre is!
Üdv,
P. -
mqm
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Kellene egy Intel és egy AMD konfig max 70 ezerig, csak a gép lenne. Ház/hdd már meg van, szóval azt nem kell bele számolni.
Ami kritérium az a min 60gb-os SSD és egy jól funkcionáló dvd író + ha belefér 8gb ram (de ha nem akkor az sem valami nagy érvágás).
(Ha amd-be belefér és sokat dob a komforton akkor egy normálisabb cpu hűtő. Tudom ,hogy nem a halkságról híres a gyári.. )
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv,
P. -
mqm
senior tag
válasz HateEternal #63140 üzenetére
Nem neked írtam.
Mindenesetre ennyi pénzt nem éri meg költeni egy nem FHD moncsi mellé a gépre szerintem. Ha persze később játszik a monitor csere akkor igen. -
mqm
senior tag
válasz tranceplanet #63141 üzenetére
Hát a ramot max később hozzá dobjuk az nem gond + ha az intel lesz akkor a hűtő sem lényeg.
Köszönöm szépen az ajánlást! -
mqm
senior tag
válasz HateEternal #63144 üzenetére
Te tudod. Amilyen gépet ezért a pénzért ajánlani fognak kár FHD alatt használni.
[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy nagyon alap gép-re ami képes egy fullhd monitort normálisan el látni tartalommal!
Játék egyáltalán nem lényeg, halk és olcsó legyen!
(SSD+HDD lesz bele!)
60-70k a keretem!
Használt jöhet! -
mqm
senior tag
Sziasztok!
Kérnék egy konfig javaslatot.
Amire szükség lenne az csak maga a gép és félmillió a keret. Intel/nvidia/2-3TB HDD/120-256gb SSD ami mindenféleképpen kellene.
Multi tasking, általában 5-6 program egyszerre fut (dream w.,PhotoShop...) , 3d tasking. + játék is természetesen a nehezebb napok levezetésére!
Köszönöm a segítséget!
Üdv,
P. -
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy "kihajcsa-e?" kérdésem!
Melyik lenne a legolcsóbb proci ami nem gátolna egy gtx760-t a kiteljesedésben?!ÜDv,
P. -
mqm
senior tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy netezős/filmezős konfiguráció.
Intel alapokat szeretnék nagy háttértáral (2tb), Ssd nem szükséges. Csak maga a gép kellene, a keret 50-60 ezer forintig terjed! Ha megvalósítható akkor újonnan ,természetesen a használt is szóba jöhet ha csak az a járható út.
Köszönöm a segítséget!Üdv,
P. -
mqm
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy gépet összerakni perifériákkal és monitorral együtt ,új alkatrészekből.
Csak az Ipon jöhet szóba és 250k lenne a keret az egészre!
Fhd/60hz 24" és egy gtx960 amit mindenféleképpen jó lenne beleszorítani a keretbe.Köszönöm a segítséget!
Üdv,
P. -
mqm
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek kellene kis segítség. Amit szeretne az ,hogy gyors legyen (SSD) és komolyabb igénybevételnél is számítani lehessen rá (Videó vágás). Vga elég valami low budget, FHD/4k filmekkel birkózzon meg! IGP is játszhat ,de azért egy intel driverre nem tenném fel az életem ,szóval nem gond ha egy NV bele fér a muriba!
Tuning nem lesz és AMD-t kihagyná a buliból!
Több konfiguráció is jöhet ,keret 150-250-ig ,csak maga a gép.
Köszönöm a segítségetek!
ÜDv,
P. -
mqm
senior tag
Sziasztok!
Photoshop és társai területre volna nekem szükségem egy gépre (fotós ismerősnek).
A processzor megvan (AMD Ryzen 7 2700 3.20GHz AM4), köré kellene felepiteni egy jó kis pc-t.
Keret 250-300 ezer jó magyar forint, a monitor amit hajtani kellene az egy DELL ULTRASHARP UP2516D.Szerk.: Nvidia parti vagyok és ipon lenne a bolt amit preferálok, ha onnan belehetne szerezni mindent az nagyon szuper lenne.
Köszönöm a segitseget!
Üdv,
P.[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
Köszönöm!
2 kérdésem lenne.:
1.:KOLINK Citadel nem lesz picike? Micro-atx, ha nagyobb a gépház ne gond, inkább a halk működésre mennénk rá.
2.: Bitfenix Formula 450W Gold nem volt a választékban. Úgyhogy beleraktam inkább egy BITFENIX FORMULA 750W tápot. Azért ekkorát mert a kisebbek között kb nem volt árban különbség. Ez így jó lenne? -
mqm
senior tag
Sziasztok!
Volna nekem egy Hp pavilion laptopom amit lehet leváltanék asztali PC-re.
Arra lennék kíváncsi ,hogy mekkora befektetés lenne egy ennél jobb pc-t kihozni?!
Csak használt alkatrészekben gondolkodom!A laptop specifikációja:
i5-9300H CPU @ 2.40GHz
Rendszermemória 16 GB
NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti
1920 x 1080 Frissítési gyakoriság 143 HzEnnél azért combosabb konfigot szeretnék összerakni. A keret úgy 300.000 Ft lenne monitor és perifériák nélkül, FHD nekem megfelelő, a frissítés nem baj ha magasabb mint 60hz.
Ebből az összegből lehetne jobbat építeni, vagy felejtsem el?
-
-
mqm
senior tag
A kettő közül ti melyiket választanátok?
1: ASRock H310M i5 8600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB ZALMAN S4 FSP 600W
2: ASRock H310CM i5 9400 16GB DDR4 240GB SSD RTX 2070 8GB Rampage Shiva ZALMAN 500W
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs