Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovadam1
tag
sziasztok!
Ki van nézve egy 6700 és egy 7700 az a kérdés hogy ezekhez milyen alaplapot tudnátok ajánlani. ami jól kihasználja őket.
illetve mennyvel jobb a 7700 as proci megéri annyival többet költeni az alaplapra? -
kovadam1
tag
Tegnap megrendeltem a pcx től a gépet. Aki már rendelt tőlük milyen gyorsan adják fel?
Lehetséges hogy a héten megérkezik péntekig? (vidéki vagyok) -
kovadam1
tag
válasz membrandj #96365 üzenetére
köszi a rammal kapcsolatos útba igazítást. eddig úgy látszik hogy a fenttebbi asus gtx 970 strix lesz az még éppen belefér a házba
a házba Beépíthető VGA hossz (mm): 330
a vga pedig Mélység (mm): 280ha + ventit szeretnék bele akkor melyiket tudnád ajánlani?
az alap proci hűtő lesz rajta egy darabig aztán később jön rá egy jobb. -
kovadam1
tag
processzor: i7-4790
alaplap: ASUS H97M-PLUS
memória: Corsair 2x8GB DDR3 1600MHz CMZ16GX3M2A1600C10R
videókártya: gtx 970 asus strix ez később lesz beszerezve
winchester: WD blue ezex 1TB ez később lesz beszerezve
SSD: 120GB kingston fury ssd
Ház: Xigmatek Aquila Window vagy Corsair Air 240 CC-9011069-WW
Táp: Fsp raider 550Kb 210e ft
Ma fogom megrendelni a pcxtől szerintetek milyen?
-
kovadam1
tag
Sziasztok lassan körvonalazódik a gép amit kiszemeltem szerintetek ha darabokban veszem meg a gépet akkor mivel érdemes? Lehetséges még, hogy lesz proci és esetleg videokártya áresés vagy nem?
a másik hogy láttam olyan procit aminek s vagy t végződése van az miben különbözik?
processzor: i7-4790
alaplap: asrock h97m pro4
proci hűtő: deepcool gammaxx 300
videókártya: gtx 970 asus strix
winchester: WD blue ezex 1TB
SSD: 120GB kingston fury ssd
Ház: Corsair computer case Carbide Series 200R Windowed Compact ATX Case
Táp: Fsp raider 550
memória: Kingston 2x8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury
Köszönöm a válaszotokat előre is. Esetleg van köztetek itt Debreceni? -
kovadam1
tag
solfilo Köszi a választ Csak azért gondoltam hogy lehet cserélni kellene mert A kicsivel újabb NFS ek nem igazán akarnak menni rajta normálisan kicsit izzadva megy és nem is csutka grafikával. Ezért gondoltam esetleg egy quad core inteles procit vagy egy uj alaplap és i5 ös kombóra. ( egyébként az i5 ös procikban lévő videokártya mire elég? játék szinten) esetleg sims3-4?
[ Szerkesztve ]
-
kovadam1
tag
Sziasztok! Szeretném segítségeteket kérni. Előre leszögezem hogy tisztába vagyok vele hogy ez nem kicsit elavult gép de szeretném egy kicsit javítani a teljesítményét. Van egy olyan érzésem hogy itt már a processzor az ami már gyenge. Milyet érdemes beletenni (akár használtat is lehet) hogy kihozzam a videokártyám teljesítményét
előre is köszönöm a válaszokat.
Proci Intel E2200
4GB DDR3
Alaplap Asus p5g41t-m lx3 (LGA 775)
Ati radeon HD7570
Corsair CX400 /80+/ -
kovadam1
tag
válasz membrandj #92143 üzenetére
De a mosatni laptopomba is ssd van de én úgy vagyok vele hogy ssd az oprendszeré és 1-2 programé adat tárolásra arra ott van a hdd szeretem és lessz is benne ssd de az ráér később is úgy vagyok vele hogy az a pénz ami ssdre menne menjen inkább olyan dolgokra ami fontosabb teszemazt inkább képi megjelenítésben nyújt többet ssdre renderelni videót akkor látnám értelmét ha legalább egy 250 gigás lenne az az ssd.
De memóriát nem tettél bele
De azért köszi a segítséget
-
kovadam1
tag
Sziasztok Szeretnék tőletek tanácsot kérni szeretnénk kb 250e ből kihozni egy gépet játék és grafikai munka lenne az elsődleges de néha néha egy kis 3d és videóvágás is becsúszik. a mostani gépemet szeretném lecserélni szóval minden kéne ami csak szóba jöhet. DvD író nem kll megoldom a telepítéseket máshogy és most még ssd se kellene bele annak az ára inkább mennyen a procira vagy vga-ra ez a 250 (kicsivel fentebb is mehet) inkább magára a gépre lenne szánva de érdekel monitor tanácsotok is
előre is köszi a válaszotokat -
kovadam1
tag
válasz ggbuffon1897 #79206 üzenetére
Köszi azért tudom hogy messze van csak szeretek jol utána járni a dolgoknak, még ha messze is van, a házat csak ár kalkulálás végett raktam bele nem is igazán ezt néztem volna hozzá. a többi alkatrészről mi a véleményed véleményetek? vagy jobb lenne hozzá egy i7 es proci?
-
kovadam1
tag
Sziasztok
szeretnék beújítani egy számítógépre egyenlőre még csak körülnézek.
3D-s grafikára (cinema 3D) ra lenne használva. és játékra is.Asus H97-Pro Gamer LGA115-------------------36360
Intel Core i5 4570 Boxed---------------------------48702
Corsair Vengeance DDR3-RAM 8GB---------23090
Asus R9270X-DC2T-2GD5 2GB PCIe---------52662Chieftec GPS-600A8 ------------------------------14801
Cooler Master Elite 430----------------------------13250
Western Digital Caviar Blue 1TB----------------13270ösz---------------------------------------------------------202135
a jó hűtés és csendesség érdekében gondoltam még vízhűtésre is ezért került bele még ez
EK Water Blocks--------------------------------------78 900 Ft
Szerintetek menyire jó ez az összeállítás ezekre a célokra?
Nyitott vagyok bármilyen változtatásraelőre is köszönöm
(Nem idén lenne a vásárlás szerintetek 3-4 hónap alatt menyi változás jöhet be ár téren?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- Intel NUC 12 Pro Kit - garanciális, 64GB RAM, 2TB SSD
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
- Intel i5-8600k + Asus Prime Z390M-Plus alaplap
- GIGABYTE H510M H ALAPLAP+INTEL CORE I5 10400 PROCESSZOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest