Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunoo
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az hogy most állítok össze uj asztali számitógépéet játékra plusz mukára !
A kérdés lényege az lenne hogy melyik kártyát javasolnátok mert 3 között örlödök hogy vagy a
SAPPHIRE 11180-00-20R HD6850 1GB GDDR5 PCIE vagy a
GIGABYTE GV-R685OC-1GD HD6850 1GB GDDR5 PCIE vagy a
MSI HD6850 1GB DDR5 Cyclone PE/OC
és hogy melyik a jobb, tartósabb , előnyösebb, a kártyák között vészes ár külömbség nincs szoval az nem lényegés hozzá a gép összeállításom pedig a
alaplap :Asus P6T SE s1366
táp :Thermaltake TR2 TR-600PC 600W
processzor :Intel Core i7-950 3.06GHz BOX
memória : 2 db Kingmax 2GB 2000MHz
ház aidmax Tornado
Elöre is köszi a segítséget ! -
szunoo
csendes tag
válasz GribMate #3036 üzenetére
Szia köszi a gyors választ!
A gépházat a tápot ramot és a winchester ami egy zöld western digi 1 tb-os azt már megvettem az itt van az asztalomon!
A procit megrendeltem
bár az lemondható mivel személyes átvételre rendeltem ! Nem tudom ahogy néztem alég jó a piacon ez a 950 es széria de azt a tesztet még nem láttam amit linkeltél igy gondolkodóba estem mostmár ! Az alaplapba pedig egy Asus-ba gondolkodtam mindenképpen mivel az most a piacvezető márka ! És mivel egy 1366 socket eset kerestem igy jutottam el ehez igen 50 ropi de elég jónak tünik viszonylag hosszutávra tervezem a gépet de nem csak játékre kell hanem melóra is ezért akarok bele csak 40-42 körül videokártyát és igy juttotam el a hd 6850 hez ! és igy lett a vég összeg 240 ezer kereken
viszont ha még mindig a hd 6850 esnél maradunk melyiket javaslod a 3 közül ? -
szunoo
csendes tag
válasz GribMate #3038 üzenetére
Hát most ugy állok hogy hogy eddig 80 ment el a keretből és még van 160-am ! de ennyi egy fillérel se több de nem tudom nekem elég jónak tünt a kombináció! A winchestert tudom hogy az ssd-vel jobban jártam volna viszont a melohoz valamint a tanulmányaimhoz elég nagy állományokat mozgatok igy szükségem volt az 1 TB os winchesterre viszont tervezem majd késöbbiekben hogy rendszerparticionak egy ssd használjak ! Viszont az a probléma hogy mivel megvásároltam a ram-omat mindenképpen olyan alaplapot kell találnom ha le is mondok erről, amelyik lekezeli a 2000 Mhz-et ! annak a bövitése is bevan tervezve az elkövetkezendő honapokra egy 8 vagy 12 G ig el akarok vele menni ! Akkor végülis mi a javaslatod ?
-
szunoo
csendes tag
válasz GribMate #3042 üzenetére
Noh már csak annyi hogy oké a processzort belátom !
Viszont azt mondtad hogy a 1366 socket re nem fejlesztenek de az ujjab mint a 1155 szoval most hogy van a régebbi a jobb ? Csak mint fejlödés terén ? És akkor amit ajánlottál alalap ahogy néztem nem kezeli le a 2000 mhz es ram ot akkor az nem gáz nekem ? a többi belátom a jogos ! -
szunoo
csendes tag
válasz GribMate #3056 üzenetére
Noh szuper jolvan mostmár kezd körvonalazodni hogy akkor hogy is mint lessz az intel i7-2600k proci mellet döntök az a plussz hűtö az mennyire ajánlott rá ami irtál ? És hogy ebböl az alaplapból amit irtál ez az Asus p8h67 ből elég sok fajta van ! Melyiket ajánlod igy legjobb ár érték arányba mert van itt ilyem -m -v r3.0 ás és még sorolhatnám ! Valamint ha veszek még akkor ram-ot akkor az 1600 mhz es is fölösleges elég csak a 1300 mhz es ?
-
szunoo
csendes tag
válasz GribMate #3064 üzenetére
Szia még egy kérdésem lenne !
Találtam egy olcsobb Asus p8p67 tipusu alaplapot !
Amely pontosan a ASUS P8P67-M R3.0 és egy hozzzá tartozó link ! [ http://www.pcland.hu/shop+ASUS-P8P67-M-R3-0_95730_10024 ] itt egész olcso és hogy ez miben más mint a sima valamint leirásba nem találtam hogy lenne integrált videó kártya de viszont van alaplapi vga csatlakozó ahogy láttam van ! Valamint ehez ugyan ugy jó az Intel Core i7-2600K 3.40GHz BOX processzor ? Valamit amit irtál Alpenföhn Brocken hűtö befér egyáltalán a Raidmax Tornádó házamba ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Revolut
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest