Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
debcamp
aktív tag
Üdv!
Szeretném az igen tisztelt, nálam sokkal többet tudó és hozzáértőbbek segítségét kérni!
Elkezdtem nézelődni és ezt állítottam össze (pcx-n). Hozzáértés híján nem tudom passzol-e minden. (főleg tápban és ramban nem vagyok biztos) Többnyire szeretném játékra, filmre(fullHD - lásd monitor) és zenére (zeneszerkesztés és hallgatás) használni, ill jó lenne ha nem kellene már 1-3 év múlva cserélgetni a részeit! Köszönöm a segítséget.- AMD FX 4170 processzor - 28.6k
- Asus M4A88T-M/USB3 alaplap - 24.9k
- Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 KVR1333D3N9/4G memória - 5.9k
- Western Digital 1TB 64MB SATA2 WD10EZRX merevlemez - 21.7k
- Sony AD-7261S-0B OEM LightScribe Fekete DVD-író - 5k
- Sapphire 6790 1GB DDR5 11194-02-20G videókártya - 36.1k
- Sharkoon T9 Value fekete-zöld számítógép ház - 15.8k- FSP 400W 400-60APN tápegység - 10.4k
(vagy nagyobb kellene(?) pl: FSP 500W FSP500-60APN táp - 13.4k
Esetleg Ti mit ajánlotok?)- Fujitsu SL23T-1 monitor pixelgaranciával - 39.1k
- Bill és egér most nem fontos.. laptophoz vagyok szokva, uh majd vmi slim jöhet szóba esetleg.
- Gépösszeszerelés - 3kÖsszesen (pcx szerint) : 190.3k HUF
ui: Ha ebből az árból lehetne faragni minimális teljesítmény vesztés esetén, szívesen hallgatom!
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
Szerettem volna szerkeszteni, de nem tudom. Annyi lenne, hogy a fullHD filmek nézése végül is nem annyira létfontosságú. Köszönöm eddig nektek.
tranceplanet, phenom II X4 945 BE-t mondták/ajánlották már nekem is.
Crias, jobbat? Valószínűleg igazad van. Hallgatlak Mire gondolsz? (ill. 24 az a 22 jelenleg pcx-n.)[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
Nem vagyok egy nagy pcguru, sem mágus és egyéb magas szintű felhasználó, hogy nekem voltaképp egy erőműre legyen szükségem... Így ez a lassan 200ezres keret is bőven sok. Abszolút átlagos felhasználó lennék.. kis játék, zene, film böngészés, stb. Gyors legyen és megbízható.. (erre mondtam, hogy ne kelljen 1-2...3 év múlva cserélni) Kellemes estét és köszönöm a további javaslatokat véleményeket segítséget!
-
debcamp
aktív tag
Köszönöm szépen az eddigi írásokat! Összegezve szeretnék egy gyors és megbízható gépet játékra (nem kell hogy minden beállítás "ultramega" magas legyen) zenére és filmre használni az általános dolgok mellett. Ha maradunk az általatok javasolt Dell monitor (50k) mellett és felejtjük az én listámat akkor 120-130ból(monitor nélkül) mit tudnátok elképzeli?
megj: annyi hogy a ház lehetne Sharkoon T9 (15k), mert szükségem lenne a fent elhelyezett usb portokra és ez még néz is ki valahogy!
Köszönöm
-
debcamp
aktív tag
válasz horush #15444 üzenetére
fezlergabor
Előre is köszi.
Pár kérdés:
A B75 GL helyett nem lenne jobb egy Asrock B75 PRO3-M ? (+2k) Mi a különbség?Illetve VGA-nál a GV-R777OC "csak" 128bites. Nem gond ez? Úgy hallottam már a 256 felé kéne kacsintgatni. Láttam hogy GPU órajele: 1100 MHz, Memória órajele: 5000 MHz ami szépen néz ki. Nem jobb egy olyan ami kicsivel kevesebb Mhz GPU- és Mem.órajelben, de 256bites? Pl VTX3D 6850 vagy Sapphire 6790? Árban egy helyen állnak. Mi a fontosabb játék és filmek szempontjából?
Illetve a monitor egy DELL U2312HM lesz (fullHD). Elég lesznek ezek a kártyák hozzá?
Azért kérdezek, mert nem értek hozzá, de szeretnék ill. érdekel. Uh bocs mindenkitől, de ha már elköltök 200ezret akkor azt úgy tegyem, hogy később ne bánjam meg! Köszi
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
válasz #98593280 #15446 üzenetére
Ezzel mit szeretnél mondani? Rossz a ház?
Eltolódott? Itt ajánlották az okosabbak (ez pozitív jelző! ) Eredetileg egy 10kval olcsóbbat néztem.. (az is LED fullHD 23" de nem IPS)
A 200 egy "kb" szám.. nem ragaszkodok hozzá hogy épp annyi legyen.. a 180 is épp elég.
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
ShellKretor : Igen láttam, miután én is elküldtem amit írtam. Köszi egyébként, most nézem őket. (tudom hogy nem nekem kínáltad a sajátod, nem is mondtam ezt, de jól néz ki és pont) Köszi
Árjaharcos88 : Rendben. Köszi
Crias : Köszi. Csináld magad dolgok általában mennek. Mondjuk gépnél még nem próbáltam. Nehéz? Vagy mire érted hogy ha nem megy akkor hagyjam?
-
debcamp
aktív tag
válasz debcamp #15468 üzenetére
Kicsit olvasgattam..
Ok, tegyünk le a Sharkoon házról. Asgard Pro (~12k)? Megnéztem Crias ajánlására és tetszett.ShellKretor Olvastam a cikked róla, érthető és tetszetős cikk. Köszi! Azt hiszem ennél maradok.
Illetve akkor legyen a Sapphire 6870 1GB DDR5 vga (~50k), de akkor kicsit át kell szervezni a dolgokat.. :S Lehet ki sem jön már a keretből (180 nagyon max 200).. Basszus
-
debcamp
aktív tag
A szállítást megoldom, de köszi.
GTX560? Nekem ez nem mond semmit.. ha nem tűnt volna fel, épp segítséget kérek pont azért mert nem értek hozzá. Uh hiába jössz itt a "infós kódnyelvvel' (már bocsi) ... talán Gigabyte GTX560??
-
debcamp
aktív tag
Visszatérve ahogy SK cikkéből is kiderült, van hely bőven ventiknek az Asgard pro-ban. Gondoltam egy kis fényt lehetne a sötét kuckóba vinni és vmi ledes coolereket beletenni.
Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban? Pl XILENCE vagy COOLERMASTER, esetleg neont vagy vmi fénycsíkot ?[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
TGWH
KÖszönöm a részletes leírást!Alaplapnál a 15k-t a ASROCK B75M-GL -re gondolod igaz? Mert a B75M Pro3 M-re 18 van mind2 helyen (hardverKER, lambdacomputer). Megnéztem mind2-t.. a Pro3 jobban tetszik már ha csak a ramok helyét illetve a SATA-s helyek számát,típusát tekintve is... később jól jöhet
És a többieknek is akik hozzászóltak (eddig) a témámhoz
-
debcamp
aktív tag
válasz #46372352 #15586 üzenetére
Üdv!
Lehet hülye kérdés. AsRock B75 Pro3-M csak a "Memória támogatási lista"-n szereplő ramokkal fog működni?
( Mert egy ideje böngészem a listát, de alig találok meg vmit belőlük -inkább semmit- az internetes online boltokban, mert nem egyeznek a kódok -már ha a bolt feltünteti azt- ...)
http://www.asrock.com/mb/memory.hu.asp?Model=B75%20Pro3-MHogy keressek hozzá tuti jó ramot? ddr3 1333 vagy 1600 és 4Gb ra gondoltam kezdésnek.. és 1 slot-osra, de ha jobb a 2x2gb akkor mondjátok!...
Köszönöm
-
debcamp
aktív tag
Megint én..
HDD téma: WD Caviar Green 1TB WD10EZRX vagy a WD Caviar Blue 1TB WD10EALX a jobb. ill mi az hogy green meg blue? Jó hogy a green-re azt írják hogy "Hűvös, csendes, környezetbarát" (eco) .. a kék meg "Teljesítmény és megbízhatóság a mindennapi számítógépes feladatokhoz"
De miért van különbség és melyik a jobb?
-
debcamp
aktív tag
Üdv!
Ahogy nézegettem a ramokat (ramos topic, minden megvolt) és házakat (SK tesztjei, stb) rájöttem hogy alacsony profilú memóriákat kell hogy vegyek, pedig tetszettek ezek a magas Corsairok [link] is
Mint kiderült az alaplap + cpu hűtő a lényeg és nem biztos, hogy elférnek.. sőt!Az jelen pillanatban így néz ki eddig a dolog:
CPU: Intel Core i3-2120
LAP: Asrock B75 PRO3-M
VGA: Sapphire ATi Radeon HD6870 1GB DDR5
RAM: na itt Kingstone [kék] [piros] vagy Corsair [Ven.Blue] amit néztem low profilban. --> melyik lenne a legjobb választás?
HDD: WD Caviar Green 1TB WD10EZRX (háttértárnak, filmeknek stb. rendszer SSDről)
SSD: OCZ 60GB SATA3 2.5" Agility 3 vagy Corsair 60Gb SSD Force-3 --> melyik jobb?
ODD: NEC AD-7261S 24x LightScribe
TÁP: FSP 400W FSP400-60APN vagy Chieftec A-80 CTG-450-80P 450W Active PFC vagy Cooler Master 450W RS450-ACAAD3-EU GX450W --> melyik legjobb választás jelen esetben?
HÁZ: Xigmatek Asgard proEddig mind szép és jó.. örülök is neki hogy alakul a.. de hiányzik vmi ( ???) ...
CPU hűtő, nem? Vagy ehhez az összeállításhoz (még) nem kell?
De ha mégis kellene, vagy azt mondjátok jobb lenne ha lenne.. akkor lesz! És mit ajánlotok mindezek tudatában amit leírtam?
Illetve ha már van/lesz minden.. a fent említett tápok közül melyik felelne meg, hogy minden simán menjen?Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
Köszönöm Árjaharcos88 Esetleg vki még megtisztelne segítőkész, építő jellegű véleményével?
-
debcamp
aktív tag
Helló mindenki!
Aktuális -és közeljövőbeli- játékok magas(abb) szintű beállításokkal való futtatása full hd monitoron a cél.
1. Jelenlegi vga elképzelésem Sapphire Ati Radeon HD6870 1Gb + i3 2120 procival.
2. Avagy Sapphire Ati Radeon HD7850 2Gb. Ehhez kellene proci, mert ha jól tudom az i3 2120 már nem "hajtaná ki" (?).
Illetve jó-e az 1. verzió a fent leírt cél teljesítésére, vagy szükségességét érzitek a 2. -nak?
Illetve melyikhez milyen és mekkora táp kellene? Nem bánom ha linkeltek, vagy pontos nevet adtok hogy rátudjak keresni
Köszönöm
-
debcamp
aktív tag
Helló mindenki!
Aktuális -és közeljövőbeli- játékok magas(abb) szintű beállításokkal való futtatása full hd monitoron a cél. ( Nem kell ultramegagigamaximumhigh és milliószoros élsimítás stb..de -jól- élvezhetőt szeretnék FHDben azért egy jó darabig!)
1. Jelenlegi vga elképzelésem: Sapphire Ati Radeon HD6870 1Gb + i3 2120 procival.
2. Avagy Sapphire Ati Radeon HD7850 2Gb. Ehhez kellene proci, mert ha jól tudom az i3(2120) már nem "hajtaná ki" (?). Vmi aprós i5 ha jól láttam? melyik széria? pl 2320 vagy 2500?Kérdés: Jó-e az 1. verzió a fent leírt cél teljesítésére(a jövőben is), vagy szükségességét érzitek a 2. -nak?
-
debcamp
aktív tag
Üdv!
Nem rég már segítettetek, így ismét hozzátok fordulok.
Egy kissé koros asztaliba szeretnék új életet lehelni öcséim örömére (hogy ne az enyémen lógjanak állandóan )Amire szükségem lenne: cpu, alaplap, vga, ram.
Ház, odd és a többi apróság adott.
A keret nem túl nagy (~70k) és jöhetnek akár apróról is, nem ragaszkodom bolthoz.Természetesen játékra lenne használva (gyerekekből kiindulva).. A mai "menő" játékokat nem feltétlenül kell ultra magas beállítások mellett űzni, de hozzuk ki a legtöbbet a dologból, ha lehet!
A meglévő monitor nem vmi komoly (régi 15" Samsung, 1024x768 max felbontással), idővel cserélve lesz.Tudom szűkös a keret, de majd alakulgat!
Köszönöm szépen -
debcamp
aktív tag
válasz Rypejakten #34282 üzenetére
Köszönöm
Bár a táp kimaradt, uh meg van a helye annak a 10k-nak :S
Tudnál arra is ajánlani vmit? (felső tápos a ház) -
debcamp
aktív tag
válasz Rypejakten #34289 üzenetére
Úgy értettem, hogy én hagytam ki, nem Te! Köszi ezt is.
VGA-val kapcsolatban melyik 7770-es legyen?
HIS 7770 IceQ X Turbo 1GB GDDR5 ~36k
Sapphire Vapor-X ~37k
Sapphire OC ~34kEsetleg egy aprós/használt Sapphire -vagy ha nincs akkor más- hd6870?? Árban az is 30-35 körül van ahogy néztem.. (?)
-
debcamp
aktív tag
Üdv,
Ilyesmire jutottam végül:
lap: Asrock B75M-DGS
cpu: Intel G860 3.00GHz vagy Intel G870 3.10GHz
ram: Corsair Value DDR3 4GB/1333 vagy Corsair XMS3 DDR3 4GB/1600
vga: HIS 7770 IceQ X Turbo 1GB GDDR5
táp: Thermaltake 530W Germany Series HamburgÖsszesen ~90k Hardverkerről, ~85k Giannitól.
Kérdéseim:
1: A cpu elegendő a vga-hoz? Kitudja "hajtani"?
2: A tápban nem vagyok biztos. HIS oldalán 500W-ot írnak minimum követelménynek.. ez az adott típus megfelelő lenne?Ha vmi hibádzik, vagy lenne más javaslatotok, köszönöm, hogy megosztjátok velem!
-
debcamp
aktív tag
Sziasztok,
Az ősöknek kellene egy cpu-lap-ram trio, hogy lecserélhessem a jelenlegi ősrégi és idegesítően lassú leletet, amit szgépnek neveznek Összességében csak neteznek, videókat és filmeket nézegetnek stb.. tehát semmi komolyabb. Bővítés, tuning idegen fogalom nekik Jól gondolom, hogy erre a célre vmi apu-s dolog kellene? Fix keret nincs, de biztos nem lesz nagy összeg Jöhet aprórol is nyugodtan. Köszönöm szépen.
-
debcamp
aktív tag
válasz membrandj #46805 üzenetére
Igazad van, elnézésed kérem.
De cirka 80km távból nehéz megmondani, ők meg nem értenek hozzá.
Tegyük fel hogy semmi sem jó a meglévőből és akkor máshogy teszem fel a kérdésem.Szeretnék egy cpu-lap-mem-táp-hdd elképzelést a korábban említett felhasználási területre. Köszi
-
debcamp
aktív tag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni, hogy ez így rendben van? Már egy meglévő konfigot szeretnék bővíteni/erősíteni. Az új részek dölten jelezve. Kérdőjel valójában csak a vga-val kapcsolatban van bennem. Pont elég? Túl sok? Húzni kellene a cpu-n? vagy teljes cpu+lap csere javallott? Vagy költséghatékonyabb és okosabb lenne egy "kisebb" vga.. melyik és miért? Szeretném a legjobbat kihozni a helyzetből. Általános felhasználás mellett film és játék szép minőségben -nem feltétlen ultra 999x élsimitással, de élvezhető módon- FHD monitoron megjelenítve. Nem értek hozzá, ezért kérdezek Tőletek. Véleményekre, tanácsokra lennék kíváncsi. KöszönömAMD Athlon X4 750k -Alpenföhn Brocken hűtő- (jelenleg alap 3.4/4.0GHz. Ha tuning akkor akár 4.0/4.5Ghz? Ez persze kíván némi további utánajárást is)
Asrock FM2A75 Pro4-M
Corsair Vengeance 2x4GB
Seasonic S12II-430W (SS-430GB) 80+ (Tápos topic szerint elbírná az új felállást is)Kingston 120Gb SSD V300 Series (SV300S37A/120G)
WD 1.0TB Blue/SATA3/7200rpm/64Mb (WD10EZEX)
SAMSUNG 22x SH-S224BB (jelen világban egyáltalán ez kell még? )
GIGABYTE R9 270X 2GB GDDR5 OC (GV-R927XOC-2GD)Nos?
-
debcamp
aktív tag
solfilo és membrandj!
Köszönöm szépen a visszajelzést és a tanácsot.
Kissé féltem, hogy rossz hír lesz, de örülök annak ami írtál membrandj -
debcamp
aktív tag
Üdv,
AutoCAD (3D) munkára és otthoni általános felhasználásra (net, film) szeretnék segítséget kérni pc terén.
A keret 150k körül. (nincs akkora követelménye a CAD-nek, így ez elég lehet ha jól gondolom, nem szükséges az egész keretet felhasználni, lásd lehet csak 100k lesz az egész..) Szükségem lenne gépházra és ami benne van. Monitorra és perifériákra nem. Monitor külön lesz majd vmi FHD, 22-23" max 50k-ig. Esetleg megérné a 27" drágábban?Talán nem idevaló a kérdés, de ha játék is lenne, abban esetben hogy változna a felállás (~200k)? Vagy tartósság szempontjából inkább a konzol érné meg?
Köszönöm
-
debcamp
aktív tag
válasz membrandj #55713 üzenetére
Egyébként, ha úgy is külön vga lesz, tehát a haswell fejlesztett igp-re nem lesz szükség, nem lenne jobb egy egyel korábbi i5, pl 2500k pl apróról? Olcsóbb lenne és több mehetne vga-ra vagy monitorra. Meg is lehetne rántani ha szükséges (ehhez hűtő lenne, A.Brocken illetve milyen lapot ajánlanál hozzá?).
Vagy van vmi más is az igp-n kívül ami miatt az újabbat szériát ajánlod? -
debcamp
aktív tag
válasz membrandj #55740 üzenetére
Egyébként
Asrock B85M-HDS helyett jó lehet még a Gigabyte B85M-D3H is? Vagy van vmi ami miatt kimondottan a HDS -t javaslod (azon kívül, hogy az a talán legolcsóbb B85-ös lap -16k- ) ?
Vagy Gigabyte B85-HD3 milyen lenne az i5 4570 alatt? Igaz ez már egy Deák, de ahogy látom hűtésileg jobb, nem? -
debcamp
aktív tag
válasz kalozhun100 #55913 üzenetére
"Tipikus: Kéne valami jó gép. 100K-m van rá. Mit ajánlotok?"
Imádjuk eztEzek szerint kérj tanácsot és könnyebben, gyorsabban tudnak/tudunk segíteni neked.
-
debcamp
aktív tag
Üdv,
Egy kis segítség kellene. Visszaolvastam pár lapot, van egy sejtésem, de inkább kérdezekEgy 9-10éves forma srác és apukájának szeretnék gépet összerakni.
A srác nyilván játékra használná, gőzöm sincs mivel játszanak ilyen idősen.. legutóbb minecraft volt a nagy mániája, most passz. Idővel biztos nőnek majd az igények, de szerintem van még idő az FC4 meg a mostani AC U érdeklődéséig Szóval nem ez a cél.. Az apukának netezés, filmnézés, office(?) meg ilyen átlagos semmi dolgok.. neki csak egy gyors (legalábbis a mostani eee pc mini laptopnál jóval gyorsabb ) megbízható gép kellene amihez nem kell nyúlni 3-4évig. Itt már voltak kétségeim.. tekintve a keretet amit első bökésre 150-170e-re tettünk. (Nem tudott mit mondani keretre, tök kuka ehhez a témához, így először ennyivel próbálkozunk meg, kivitelezhető-e)Ami kellene Ház, Táp, Cpu, Lap, Ram, Vga és Monitor.
A bill+egér+hang trió még kérdéses, de ezek már csak apróságok.
Monitor, de melyik az a legolcsóbb de még ajánlott jó vétel? Vmi LG rémlik.
Nyilván kezdésnek elég lehet csak 4gb ram.
Ház vmi alap, de ne főzzünk benne
A többit majd ti..Ha ennyi $ nem elég, írjátok meg mennyi kellene még, mi az ami pár évig minőségi és "kielégítő" tud lenni..
Köszi szépen
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
Üdv!
~50év körülieknek kellene, csak és kizárólag netezésre, youtube, pasziánsz ( ) stb-re gép.
Ami most van.. szerintem az dínók előtti időkből van.. Van súlya a kicsikének.. belenéztem, egy két kondi már kivirágzott..de még megy a cucc.. lassan..nagyon lassan
Lehetőségem lenne viszonylag olcsón, cégtől elhozni leselejtezett/lecserélt HPQ PC DC5800 SFF -t.Amit tudok róla:
Windows Vista downgraded to XP Pro matrica
CPU: Intel Core2 Duo (nem tudom melyik, csak ennyi infó van róla)
RAM: 2 Gb (úgy néztem, hogy ez ddr2 800Mhz eredetileg, netes forrás)
HDD: 160 Gb (szerintem sata, mert van az alaplapon sata port, szintén netes HP forrásból)
DVD RW
Fekvő ház
És vmi Hp brandes 240W-es táp.
Kép: [link]
Ugye ezek ilyen előre megépített munkagépek voltak hajdanán..Ez megfelelő lenne a célra, illetve kb szerintetek mennyi ideig tudná még ellátni a feladatát (ha nem jön közbe vmi hardveres hiba)? Vagy már most kevés/régi?
Köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
válasz DR|FTK|NG #103240 üzenetére
Előzmények:
1: [link] 2: [link]Sajnos egyelőre több infót nem tudok a cpu-ról,
mert megvenni ugye még nem vettem meg, így belenézni sem tudok. Előtte kérdezlek titeket.
Egyébként összképileg elfogadható, vagy ha a legjobb cpu van benne, akkor sem?
15e lenne, de a koráról nem tudok semmit.
Ilyen információk nincsenek közzétéve, de megpróbálok utána járni.
Egy ilyen gép egy ssd-t még tudna használni(?), vagy annak van vmi követelménye aminek esetleg ez nem felel meg? Esetleg plusz ddr2 2gb 800Mh-es ram (ugye ez van benne alapból)?
Win Xp vagy Win 7 kellene erre?Azért gondoltam erre a kész gépre, mert ha 1155-50et veszem alapnak, akkor min 50e mire összevadászom részenként... az meg már nekik sok lenne szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm membrandj és DR|FTK|NG.
Valóban túl vannak már pár éven (6 éves gépek, utána kérdeztem, lásd:103290) Azonnali cpu-s kérdések topikban javasoltak még +2gb ramot és hardveres gyorsításnak r5 230 gt610 vagy HD6450-t. SSD-ben ők is a helyén való topikot javasolták.
Hát jó lenne leszorítani a kiadásokat, de lassan ott járok, mintha az eredeti elképzeléshez térnék vissza:
1155-s celeron/pentium gépet összevadászni apróról. Ebben erősítesz meg te is membrandj.Köszönöm srácok!
-
debcamp
aktív tag
Üdv,
Egy ismerősöm kérne segítséget, én sajnos már jó ideje már nem követem a hw hullámot.
1. Mire fogod használni a gépet?
Játék (Fortnite,pubg,CS,LOL) semmi komolyabb (elvileg)
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Minden új lenne (Ha lehetne kérni, szeretnénk egy új és egy aprós használt verziót is)
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Csak a gépről van szó, periféria és monitor nélkül
4. Mennyi a kereted rá?
<80-100e
5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol? Milyen csatlakozók vannak rajta?
FHD monitora van, Hdmi
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
Nincs extra igény. Cél a lehető legjobb összeállítás, ami kifér belőle.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs