Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Igazabol a kerdesemet beirhatnam a milyen vga-t, vagy milyen cpu-t topikba is... de kicsit kacifantosabb a helyzet... Remelem tudtok segiteni a dillemamom...
ugy nez ki, 20K-t felre tudok tenni a kovetkezo honapban... szoval a helybentopi a kovetkezo:
mostani asztali gepem:
e5200 (sokaig ment tuningolva is) egy toxic 4850-es kisereteben 4 giga jofele tuningrammal es ket 7200-es vinyo raid0-ban dolgozik, hogy ne oszuljek meg nativ felbontas amit hasznalok: 1360*768...ket lehetosegem van:
-veszek apron 20K-ert egy e8400-es c2d procit, vagy ha szerencsem van 21-22 korul egy e8500-os c2d-t... meg nem allnek be sajnos az i5/i7 taborba...
-vagy! cserelem a videozsugat egy gtx 460-as videozsugara... 30K korul megveszem... 10K korul elpasszolom a mostanit es ott a 20-as (1 gigas jo lesz)de amin tiprodok, hogy mi lenne a jobb ehhez a felbontashoz? jobb cpu, vagy jobb vga?
nem jatszok lovoldozos jatekokkal... inkabb ha modernebb jatekokat kell kiemelnem, akkor a fallout 3 , new vegas, skyrim, sc2, diablo 3, TQIT vonalon mozognek... lehetoleg high es/vagy max lenne a cel... (jo tudom a skyrim-en kivul egyik sem zsir uj, csak a stilus miatt irtam... nem lennek "nagy" bf3 jatekos a jovoben sem
tudom, hogy aki most a vga mellett tenne le a voksat, az csipobol ravagna, hogy miert nem 6850... nos ATI fan vagyok, szinte mindig ATI kartyam volt... de engem meggyozott a hardvare-teszt 460 vs 6850 tesztje... szerintem ahhoz a range-hez amiben en mozgok, inkabb a 460 passzol
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
Itt koszonom meg Cyberpunknak is
Nos, igen ezt a lehetoseget is vegigzongoraztam... csak kerdes, hogy az i3 hoz annyi pluszt ahhoz a felbontashoz, hogy megerjen teknot valtani
Koszonom szepen meg1x... most megjobban ragodok
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Hugomnak raknék össze egy tényleg budget, NEM használt konfigot
1. Mire fogod használni a gépet?
Netezés, Pokerstars, HD filmek nézése2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Minden esetben pontos típust írj!
Semmilyen3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Ház és ami kell bele: cpu(int. vga)/cooler+lap+ram+vinyó, billergó van, TV van4. Mennyi a kereted rá?
60K megvalósítható? (vagy alatta?)5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
1366 X 768 @ 60 Hz, HDMI csatlakozó+1.
Nem vagyok, ha ezt AMD vonalon tudnám kivitelezni, akkor üsse kavics.Köszönettel,
Ocsisajt.tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet. Adott egy nagyon jó barátom és őneki pedzegettem, hogy nem biztos, hogy jövőre már az új gamek el fognak futni közepes felett abban a felbontásban amiben használja a gépet.
A mostani gép: 6300 FX, 16 csiga ram, 1050 Ti, SSD-n fut a rendszer + pár game, felbontás: FHD
Jövőre jönnek húzósabb czímek amikkel már szerintem dadogni fog a mostani setupja: pl. Cyberpunk 2077
Amellett szeretne ezekkel is: Dying Light 2 (Dead Island 2 ha lesz), R6 Quarantine, Flight Sim 2020 és ha lesz akkor Diablo IV (bááár)Tudom, hogy a VGA sokkal többet számít és arra gondoltam, hogy egy RX580 swap kiszolgálná az igényeit még egy kis ideig. De mi a véleményetek, hogy abból az árból esetleg inkább a egy ryzen-es alap (csak akkor lap+proci+memó bele kell férjen, ugye) és marad a 1050 TI?
Nem tudom... Hmmm, ötletek?
Köszönöm!
-
_ocsisajt
őstag
HÁT ezaz! Ezen agyaltam én is... Melyik ujjamba harapjunk bele.
Amúgy pont úgy ajánlottam neki anno a mostani setupot is, hogy pariban legyen. (pénztárcájához mérten, persze)Szerintem inkább gyűjtsön, tegyen félre és akkor majd egyszerre egy ryzen 5 és valami jobb vga... nem?
-
_ocsisajt
őstag
Amúgy most én is elagyaltam ezen az uppon saját részre vetítve. Nekem már ezer éve egy i7-3770-es proci meg egy mini 970 GTX (Cube házikó miatt) teljesít szolgálatot nálam hasonló mennyiségű rammal, mint cimboránál. Hasonlóan FHD, viszont én inkább RPG/Action RPG irányban mozgok, FPS nem gyere be. (kivéve a Borderlands/Dying light/Dead island vonal)
Jah tényleg, áprilisban jön steamre is BL3 (epicet nem szeretem) Azt is fogjuk nyomni coop-banRemélem még elkegyegek vele jövőre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Szériaváltás miatt eladó 3 éve épitett gépem alaplapja, processzora, memóriája rendszermeghajtója
- Asus Chromebox 3 Mini PC, kompakt asztali számítógép (karbantartott)
- Eladó Intel G5400 Pc-k
- Lenovo A340-22AST All-In-One vadi új, de törött kijelző
- AMD Ryzen 7 5700X/Radeon 7900 XTX 24GB/32GB RAM/1 TB SSD konfig eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest