Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz J.Hetfield #74861 üzenetére
Csak ha friss biossal jön. I5 4440-et vegyél ahhoz jó lesz.
-
Grave_444
nagyúr
válasz J.Hetfield #74863 üzenetére
Ha ráérek gyakran felnézek.. Honnan rendeled?
-
zsolt200
tag
-
lazydog
addikt
válasz J.Hetfield #76975 üzenetére
Ha az itteni mainstream megmondóemberekre hallgatsz, nem éri meg az árát. Minden célra csakis Pentium-ot vegyé, mer az a jó mindenre.
Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
ggbuffon1897
őstag
válasz J.Hetfield #76995 üzenetére
hát azért az ipon eléggé elvan szállva néha az áraitól, mondhatni a legdrágább
pcx talán a legbarátibb, bár náluk még nem boltoltam, aqua-ra viszont mostanában rákaptam, egész jó áraik/akcióik vannak.
Esetleg ha nem ragaszkodik nagyon a hivatalos bolti garihoz, akkor mehet a 2ph-s nagyúrhoz butikolni, ahogy tettem énis, jópár ezrest megtakarítva az összkonfig árán.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz J.Hetfield #76997 üzenetére
az Ipon ma amúgyis felhergelt, reggel fél7 felé kinéztem ezt a Deepcool Gammax 300at, 5,8k-t mondom megér, jókat hallottam róla, tuning úgy se lesz, nézem a honlapot, ha "most rendeli ma átveheti" történet. Na mondom így király, megy a rendelés, erre dobja nekem a mailt, meg a honlapon is változott a dolog h csak péntek a várható átvétel napja, arról nem is beszélve h 400ft-ot ugrott az ár a honlapon, habár nekem a mail még 5,8k-ról jött és mivel előre fizettem ennyi is lett levonva.
Eddig mondjuk csak 2-3szor jártam náluk, webshopjukból meg konkrétan még csak 1x, de a kp-s fizetési opció rendelésnél hova tűnt? Vagy csak én voltam figyelmetlen? Volt ott Barion minden banki utalás meg minden csak a kp-s változat nem, pedig vagy 2 hete előrerendelve kp-ban fizetve hoztam tőlük egy memkártyát.
Így viszont türelmetlen típusként szívesen lemondtam vna a francba és beszerzem gyorsan máshonnan, csak mivel már ki lett fizetve, nincs kedvem vele variálni, csak bosszantó az ilyen "óvodás gyerek szitnjén lévő egyénnek mint nekem" , h "most de már de rögtön" jelszó alapján mozgok
bluyoo: létezik az h ebben az 1155ös lapban Gigabyte GA-H61M-DS2 1600on menjenek a ramok? Öcsémnek ez van a rev4-es változat, de én ott se igazán látom, h támogatná az 1600osokat.. pedig ő váltig állítja h AIDA-tól kezdve mindenben annak jelzi. Vagy ott csak a típusát írja, h oké haver ezt tetted bele, de közbe 1333on pörög?
[ Szerkesztve ]
-
floax94
tag
válasz J.Hetfield #77953 üzenetére
Sajnálom ,hogyha nem tetszik neked de szerintem én szobámban fog lenni és nekem kell nézni .
-
bluyoo
nagyúr
válasz J.Hetfield #78603 üzenetére
Akkor olvass vissza, van elég. Kb. ugyan ez, csak kicsit máshogy fogalmazva, vagy más stílusban.
Bazinga!
-
Kristof9094
senior tag
válasz J.Hetfield #78978 üzenetére
Pont ezt mondom
Nem én hangoztatom a "csakkétmagosnemérimeg" dumát, mivel látom, hogy kb 18-20k-val több egy i5.
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
kalozhun100
őstag
-
Gombikácska
tag
válasz J.Hetfield #79290 üzenetére
Rendben meggyőztél, bár majd a pénztárcámat is megkérdezem erről. Ehhez kapcsolódóan lenne még egy kérdésem: hogyha részletekben szeretném megvenni az alkatrészeket akkor melyikkel kezdjem? A mostani gépem van vagy 5-6 éves (vagy még régebbi) szóval szerintem nem nagyon lenne kompatibilis amiket most vennék. Most van egy:
Genuine Intel CPU 2160 @ 1.8GHz
2 GB RAM
és egy ConRoe 1333 D667 alaplapVGA nincs mert a múlt héten ment tönkre. :/
Gondolom egybe vegyem az egészet, semmit nem tudok megvenni hamarabb esetleg, nemde?
-
Gombikácska
tag
válasz J.Hetfield #79293 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Valahogy éreztem, csak gondoltam megkérdezem.Még tegnap írták hogy tápot is kéne cseréljek, csak nem tudtam megmondani pontosan milyen típus van most. Megnéztem és egy Chieftec CHP-450A-m van. Akkor tuti, hogy tápcsere is kelleni fog?
-
Gombikácska
tag
válasz J.Hetfield #79296 üzenetére
Gondolom nem is nagyon bírná ez a konfig a GTX760-at.
-
Gombikácska
tag
válasz J.Hetfield #79302 üzenetére
Igen jól gondolod J.Hetfield !
Azért is volt fura a válasz![ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz J.Hetfield #79302 üzenetére
Jaa a mostanidra ne költs.. Természetesen nem a 2 magos csodához gondoltam.
Gtx750-el lesz ami még highon se fog menni.
I5 4440 egy olcsó (15k) lap mellett egy R9 280/X-el már jobb lenne. Amúgy is inkább a 760 a 750 helyett, azt még vinné a CTG450.
[ Szerkesztve ]
-
Sutee89
aktív tag
válasz J.Hetfield #79376 üzenetére
-
TechN7ne
nagyúr
válasz J.Hetfield #79435 üzenetére
Én tudom miről beszélek,volt már G2020 és G3220-am is és azok is viszik az új játékokat.
150k-s gépbe nevetséges lenne i3,kell egy kis hozzáértés. -
TechN7ne
nagyúr
válasz J.Hetfield #79454 üzenetére
35K-ért 2 magos proci (virtuális nevetséges 4 szállal) 2014-ben,bocs lassan 2015-öt írunk,neked kéne ehhez tanfolyamot végezned,árából használtan simán veszek egy i5-öt és tudod,használt piacon nyugodtan lehet venni procit is,mivel 1000db-ból 999 hibátlanul működik (mondjuk én az évek során hibás procival nem is találkoztam).
Igen ha még nem tudnád tanfolyam nélkül elmondom neked egy G2xx-G3xx procin is mennek a játékok,és tudod hogyan?
FHD fellbontásban VGA jobban dominál,alacsonyabb fellbontásban véreznek el a gyengébb procik!
Témát lezártam,vegyél magadnak nyugodtan i3-at,ettől függetlenül mi hozzáértők inkább a G-s procikat ajánljuk helyettük,mivel csak ideiglenes állapot lehet egy játékos gépbe,és muszáj lesz idővel lecserélni egy i5-re ha normálisan szeretnénk játszadozni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- HP EliteDesk 800 G2 SFF / USB 3.0 / i3-6100 - i5-6500 - i7-6700 / 4-64GB DDR4 / több db / 27% számla
- Warhammer Online: Age of Reckoning PC Játék
- GAMER PC : i7-2600 /// 16GB DDR3 /// GTX 1650 4GB /// 240GB SSD
- HP EliteDesk 705 G1 SFF / USB 3.0 / AMD A6 PRO-7400B / 8-32GB DDR3 / több darab / garancia / számla
- 4K Gamer PC - Ryzen 7 7800X3D & RTX 3090 24GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest