Hirdetés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz új kérdező #177721 üzenetére
új kérdezőSzívesen.
A PCX-el mi a baj?
- Csak megkérdeztem a miértjét. Én "hideg lábrángást kapok tőlük", de ez ugyebár teljesen szubjektív. Ami viszont objektív, hogy nincs igazán hozzáértő szakemberük (csak megy a "parasztvakítás" a social médiában), elég szűkös a kínálatuk, és bár régebben kifejezetten olcsók voltak, most már inkább a drágábbak közé tartoznak.az évekkel ezelőtti szerelőcsapat megvan e még
- Áhh, 1-2 emberen kívül elég nagy a fluktuáció, ami nem csoda, hisz nem igazán becsülik meg a dolgozóikat.Ipon és társaitól nincs mindenki elragadtatva a fórumokon azt olvastam.
- A magyar kiskerekről ez sajnos általánosságban elmondható, én sem tudok jó szívvel ajánlani közülük...Ez a konfig a 6400-as ramokat megtudja hajtani
- Hát persze!Ez alatt mit értesz pontosan?
- Alulfeszelés.Ez már sokkal jobb!
csak ilyen van nekik
- Látod, ahogy írtam, szűkös a készletük.[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz új kérdező #177683 üzenetére
új kérdezőSzia,
PCX-s lesz.
- Miért?
Nem igazán értem a két konfigot, miért vannak ezek a különbségek? Pl. az olcsóbb konfigba drágább és lassabb ram került, stb. Nem látom át, hogy mit miért választottál.I7 13... ba is, tudom ehhez már vízhűtés kell
- Az i5-höz elsősorban akkor nem kell, ha normálisan beállítod.
Ami biztos:
Ház: a teli előlapos PB 500 nem igazán ilyen kaliberű konfighoz való, ha Pure Base, akkor 500DX legyen (ehhez nem is kell további ventit venni)!
Ram: a gyorsabbat (6400CL36) vedd, ami ráadásul olcsóbb is!
SSD: miért vennél hűtőbordásat drágábban, amikor az alaplapon is van borda?
VGA: a 2 ventis Ventust inkább NE! (ráadásul drágább is, minta 3 ventis Windforce)
Táp: inkább maradj a PCIe5-ös FSP-nél.
Az alaplaphoz kérj bios-frissítést, ha te nem akarsz otthon ezzel foglalkozni!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
membrandj
nagyúr
válasz új kérdező #49689 üzenetére
Bitfenix merch alpha ~ 11k
Chieftech ctg-500 ~ 12k
Gigabyte B85M-D3H alaplap 36 hó gar.
Intel Core i5-4570 processzor 36 hó gar.
Kingston 60GB SV300S37A/60G SSD meghajtó 36 hó gar.
Kingston HyperX PnP 2x4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3P1K2/8G memória 36 hó gar.
MSI N760 2GB DDR5 N760 2GD5/OC videokártya 36 hó gar.
Toshiba 500GB 32MB SATA3 DT01ACA050 merevlemez 24 hó gar.
~202k1TB hdd-vel ~ 205k.
CL9 kezeli, de nincs túl nagy jelentősége. Ez ram függő, nem alaplap.
B85 megteszi, z87 tuninghoz kell, h87 pedig ilyen kettő közti, néhány gyártónál már itt is lehet tuningolni.
Téged ez abszolút nem érint.Ezen a lapon 6DB audi jack van, de ezek állítóhatóak általában.
Bitfenix ház sincs jelenleg pcx-nél, de szerintem átmeneti, írj nekik. A tápra is kérdezz rá, mert erre 3 év gari szokott lenni, szerintem elírás.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
válasz új kérdező #48420 üzenetére
Ház témában ha ennyire pontos méret kell, akkor inkább a milyen házat vegyek topicba. Amiket szoktunk ajánlani, de nem tudom a méreteit: sharkoon vaya, bitfenix merch alpha.
Firewire portos lap eléggé drága ahogy nézem. Lehet,hogy egy pci kártyával jobban járnál. Ha veszel külön kártyát: asroc b75 pro3 lap. Én 30-40k alatt nem találtam firewire portos lapot..
MSI GTX 660 2GB DDR5 N660 TF 2GD5/OC videokártya 36 hó gar.
2xKingmax 4GB DDR3 1600Mhz memória 36 hó gar.
Intel Core i5-3470 processzor 36 hó gar.
Chieftech ctg 500 vagy fsp raider 550.SSD-ből a 60GB-os kingstone v 300 ~ 15k, 120 GB körül vannak samsung,kingstone ~ 22k körül.
Csak satás hdd, odd fog menni.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
őstag
Viszont RAM-ban vehetnél gyorsabbat.
Játékoknál megnéztem a RAM kihasználtságot és csak 3,3 volt. Ha teheted vedd meg a 8GB-ot, de ha valamiből drágábbat tudsz venni inkább oda tedd a pénzt. -
őstag
Bocs, most nézem, drágább VGA-ban gondolkozol.
-
őstag
Első körben CPU + VGA párosítást tudok ajánlani.
AMD FM2 X4 750k
Radeon HD 7850Járt nálam az alábbi kombó, csak a Crisys 3 izzasztotta meg, de szűrők nélkül vitte 30-40 Fps-el.
Tapasztalatom szerint az AMD-k ugyananyi pénzért jobbak a játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Mobil flották
- DIGI internet
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest