Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SyMbioTe

Ármester

válasz s3toraph #113097 üzenetére

(#113097) s3toraph
    - Táp teljesen jó, esetleg ha van kicsi plus pénz, én a moduláris változatát venném: Seasonic M12II Evo 520W

- Fury is elég, de mehet Savage is, kicsit jobb. Esetleg ahogy már írták, Intel 535 Series, erre 5 év gari van.

- Vékonyabb egy kicsit a lapka, erről olvastál. Ettől függetlenül mehet rá komolyabb hűtő is, viszont szállításkor mindenképp érdemes levenni, mert akkor érheti baj a lapot/procit a sok rázkódás, zötykölődés miatt.

- Ház amikert írtál jók, Tesseract nem annyira, de elmegy. Plusz még néhány: Z9 Neo, Antec GX500, NZXT S340, Aerocool Aero-800, Fractal Design Core 2500 ~13-20k
    Drágábban: Corsair 200R, Corsair 300R, Aerocool Aero-1000, Zalman Z11 Neo, InWin Mana 136, InWin Dragon Slayer (mATX), ~20-25k

- Jónak tűnnek a TDP értékek, de ha fogyasztásra vagy kíváncsi, akkor inkább teszteket érdemes nézegetni, ahol mérik a teljes gép fogyazstását. Úgy reálisabb képet kapsz.

Nekem volt amúgy 280X kártyám, és semmi gond nem volt driverek terén, szóval, ha csak ez aggaszt, mehet AMD is.

(#113099) Giton22
    Aqua, PCX, iPon, Hardverker.
    Esetleg HA-s bazáros: LeC

RX 470-et esetleg érdemes lenne megvárni, teszt alapján egész jónak tűnik, csak az árára leszek kíváncsi...

(#113100) Bodor
    link :))
    Ház: Bele fog menni. Nemrég egy ismerősömnek, egy ezeréves házba raktam a gépét (hasonlót mint a tiéd), abba is belement mATX lap.

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

• dugo_

veterán

válasz s3toraph #113097 üzenetére

Megéri a Savage. Vagy vehetsz szintén MLC technológiás Adata SX930-at, Intel 535-öt, Plextor M6 Pro-t limitmentes 5 éves garival, ami még jobban megéri a 3 évvel szemben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés