- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CPU-im eddig
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve007
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni egy gép összerakásában. Nagyon le vagyok maradva, szerintem hónapokig kellene teszteket néznem, fórumozgatnom hogy átlássam mi van most a piacon vagy mire érdemes várni..
Viszont a gép sürgősebb lenne, nagyon hálás lennék a segítségért!
Jelenlegi configom:
INTEL CORE I5-3570 3400/3700MHZ
8192 DDR3 DUAL CHANNEL RAM
1500 GB SATA HDD SEAGATE
NVIDIA GEFORCE GTX650 2048MB DDR5 RAM
ALAPLAP: ASRock intel series b75m-dgs r2.0
MONITOR: WIDE 27" Samsung (1920*1080-as felbontásban használom)Az új gépre 2-300 ezer közötti összeget szánnék (ha lehet egy kisebb SSD-vel).
INTEL, NVIDIA párti vagyok, egyelőre főleg a következő játékokra kellene: TERA, LoL, CoD, PUBG, CSGO, WITCHER, CoH2-3, de nem bánnám ha kicsit a jövőre nézve lenne tartalék benne (persze árkategóriának megfelelően).
Remélem nem lőttem nagyon az ár fölé az elvárásaimmal...A mostani gépet meg szeretném tartani így ahogy van, az új mellett.
Előre is nagyon köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- RTX 2070 Super/i5-9600K konfig
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. I7 9700 / RTX 2070S / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Weather XM - Időjárásmérő bányászgép - ÚJ Bontatlan
- Zalman Z1 + Gigabyte GA-P55A-UD3 + Intel i7 860 + Kingston HyperX DDR3 1866 MHz 16 GB stb.