Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#125016) bluemirage válasza Necc (#125011) üzenetére


bluemirage
őstag

Rossz döntés. De a te pénzed. :U
Az elmúlt hónapokban a helyzet az AMD javára változott... A CPU terén utoljára ilyen egyértelmű AMD fölény 2009-ben volt, így érthető a 8 évnyi beidegződésed, de az már tényszerűen nem jó. Ez van, ezek a tények. :K Ha visszaolvasnál az év elejére akkor láthatnád, hogy mindazok akik Intel köré javasoltak gépet (I5/I7), mind váltottak és már mást javasolnak. Mert ők erre is képesek. Mert ők szakmailag megalapozottan segítik a hozzád hasonló kérdezőket. A szakmai fórumnak egyrészt követnie kell ezeket a változásokat, másrészt jelezni kell, hogy ha a hozzászólásodban nettó hülyeség van, hiszen ha ez szó nélkül marad, akkor hetek múlva tényleg elhiszik mások azt, amit leírtál. Persze nem elvárás, hogy megfogadják az emberek az itt kapott tanácsot, de ekézni' vagy hülyeséggel a saját igazat alátámasztani felesleges.

Félő, hogy az AMD tovább skáláz felfele és már tudható, hogy az új foglalat is marad egy ideig, így a mostani döntésed nemcsak feleslegesen drága és nem lesz értékálló... hanem a nagyon közeli jövőben lassabb is lehet, mint az aktuális amd-s platform... De ha éppen nem, akkor a megspórolt pénzből uptodate' tudtad volna tartani az aktuális leggyorsabb ryzen utóddal a rendszered. Mindezt nehéz lesz ezzel az I7-el. :R

Meliora sunt bono inimica

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.