Új hozzászólás Aktív témák

• dark knight

csendes újonc

Sziasztok!
    Szeretnék összerakni egy számítógépet amihez a ti segítségeteket szeretném kérni, mivel nem nagyon konyítok a témához.

1. Mire fogod használni a gépet?
    Játszani szeretnék rajta. Elsősorban Overwatch competitive módjában szeretnék kb 120-140 közötti FPS-t elérni. Meguntam hogy kb. ultra lowon, pixelesen 40 fps-el játszok ezért legalább egy mid-high qualityn szeretném elérni ezt az FPS-t.

2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?

RAM: Van 4 db CORSAIR 4GB XMS3 DDR3 1600MHz CL9 CMX4GX3M1A1600C9 ram-om. Nem tudom, hogy az új gépbe kompatibilis lesz-e, de remélem, hogy ezen lehet spórolni

TÁP: EZCOOL power supply 2.2 version JSP-700P12P 700 W (24PIN:12V +12V+sata cable)

HDD: WD Re 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD1003FBYZ

HÁZ: Thermaltake Eureka Aluminium Case

3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Ha az előbb felsorolt alkatrészek kompatibilisek az ajánlottal akkor csak a fennmaradó gépház tartalomra lenne szükségem, illetve egy monitorra. Billentyűzet és egerem már van.

4. Mennyi a keretem rá?
    200k +/- 10e FT

5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol? Milyen csatlakozók vannak rajta?
    Eddig 1920*1080-on játszottam HDMI csatlakozóval, de mint írtam új monitorra lenne szükségem.

Köszönöm szépen a válaszokat előre is:)
    Remélem összehozunk valamit:)

Új hozzászólás Aktív témák