Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
scream
veterán
Egy Q9550-hez meg egy HD5850/5770hez elég lenne egy 400W-os táp ? mert akkor lehet eladnám a mostani VX550-et és vennék egy 400as modus tápot,mert akkor nem zavarnának be a kábelek az uj házban,mert RC-690ben még elférnek,de 510 Sileoban nem biztos ... (mmint a kébelek)
-
scream
veterán
Szerintem nincs értelme Q9650et venned elég a Q9550.
Vagy mennyire szeretnél tuningolni ? Mert csak annyi a különbség,hogy az egyikben a max 8.5x(Q9550) a másikban 9x vagy 10x (Q9650) ...
Viszont, az alaplapod nem támogat csak Core 2 Duo-kat ,így ha marad ez a lap (én cserélném másikra ...) akkor Quad ot nem nagyon tudsz használni benne ...
(#4143) kiszoleszkoo :
56xx illetve 57xx szériában nem számít túl sokat a memória mérete ,mert gondolom nem FullHDban szeretnél játszani velük ...
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Sziasztok!
Vajon érdemes volna lecserélnem a mostani Q9550esemet egy Phenom II X6 1055T-re vagy Ph II X4 955/965 BE-re ?
Ha igen ,akkor úgy kéne,hogy a CPU mellé még kellene ~30k-ból egy jó lap (tuning is lesz ha má' BE-t veszek ... ) Melyikek ajánlottak ?
Ugye AM3 socket mellé már DDR3-as RAM is kell ?
-
scream
veterán
válasz kelzsoca #4621 üzenetére
nem, munkára, AutoCAD,3DsMAX,Cinema4D renderelések, aztán vektorgraf,weblapszerkesztés,photoshop...
PS miatt amúgy gondolkozok 4850X2 lecserélésén egy GTX 260ra ...
játszani nemigazán játszok ...
(#4620) bmwsan :
hát most 3.6GHz-en megy 24/7 VID-el, 4GHz-et is simán veszi, de még akkor is elég sok idő míg kirendereli a kirenderelnivalókat ...
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz kelzsoca #4624 üzenetére
vagy i7 850el drágábban jönnék ki ? vagy esetleg i5 ? esetleg nincs tapasztalatod vele renderelés terén ? (mert ugye i5 tulaj vagy )
Ha cserélek akkor igen kell RAM,CPU,LAP. Egyelőre szvsz elég volna 6 GBis, viszont nem tudom mennyiért vágják hozzám a DDR3as 6GB-os kit et ... vajon ha eladom mostani HyperX-eket,azoknak az árából kijönne? mert 0 HUFom van ... és nem tudok most +ba ráfizetni ...
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz kelzsoca #4627 üzenetére
de Apple-nél legalábba szoftverek úgy vannak írva,hogy használják a gépben levő cuccokat,ne csak CPU-t ... azért ott átgondolták a dolgokat, de hozzáteszem soha nem vennék Mac-et
igen, csak elnyomtam ...
igen ,csak vajon a 4 mag és 8szál vagy a 6 mag és 6 szál a jobb ? (Intel vs AMD )
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz kelzsoca #4630 üzenetére
Hát akkor várok ... viszont RAMból nincs olyan sok ... sajnos ...
Lehet most cserélem le a 2 x 2 GB 1066-os CL5ös RAMokat Corsair Dominatorokra 4 x 1 GB 1066MHz CL5. Érdemes ? (1:1 ben lesz a csere ,ha lesz)
Más :
tesóm gépében egy HD3850van, érdemes-e lecserélnie, ha van rá 12k-ja ? 4xxx sorozat illetve 5xxx sorozatból gondolkodok, esetleg nézzek nV-t ?
-
scream
veterán
Huhh már látom amit kell ... akkor egyelőre marad a Q9550, csak elviselem valahogy ... és majd ha már lesz kis pénzem,meg az árak kicsit szelidülnek,akkor i7 860 meg a többi ...
fogyasztás annyira nem lényeg,inkább a tuning
(#4634) Bling95 : akkor tehát nem kell atomerőmű,hanem csak valami halk,költséghatékony gép. nem feltétlen kell szvsz eklkölteni rá a 300k-t ha csak netezni meg MSNezni szoktál
egyébként ,ha így modellezgetni szeretnél meg weblapszerkeszteni,akkor azt tanácsolnám,hogy ne csak 1 monitort vegyél... jól jön,hogy egyszerre sok fele tudsz pakolni és nem kell mindig a tálcára lerakni,felnyitni, meg jobban is átlátod a munkát
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
az a 12k , akkor lesz,ha eladtam HD3850et és felesleges neki 4850 ,nem hogy 4870 ... E7200as c2d procc mellé kéne
és azt honnan tudom megtudakolni ,hogy p45-extreme-be megy-e a 4 x 1 es kites RAM dc-be ?
de azt nem értem miért akarja mindenki rákölteni a 300k-t arra a gépre,ha nem fog vele komolyabb dolgokat csinálni ? szerintem már ilyen célra 150kből is ki lehet jönni és akkor még mondjuk + 80k a kiegészítők hozzá és akkor a többit elrakja...
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
-
scream
veterán
válasz bnorbert989 #4737 üzenetére
tudod, google a barátod ... Solid State Drive
-
scream
veterán
de könyörgök értsd már meg,hogy NEM KÉPES 4 SZÁLON FUTTATNI ,hiába van 4 magos processzorod ,akkor is csak 2 szálon fog futni ... és azért megy neki FullHDban 100 FPS körül ,mert nem olyan jó a grafikája WoWnak ... se VGA-t se CPU-t nem terheli le,ha normálisabb gép van alatta (egy sima c2d val már vígan elfut ... )
-
scream
veterán
Hali!
Egy i5 konfigot szeretnek osszerakni, osszesen ~95k allna rendelkezesre(az nem lenne baj,ha maradna is belole ...) es kellene RAM(jobb volna 4 - 6 GB ...),CPU,MB.
Eleg lenne ra a keret?
Cel : kicsit kraftosabbnak kene lennie mostani Q9550emnel, ami 4GHzen megy.
Munkahoz kell inkabb.
esetleg ,ha meg kijonne egy ezek mellett egy VGA (akkor az egesz konfigra volna 95+35k = 130k), ami erosebb mint HD5770,akkor azt sem bannam, es akkor raszannam a 130k-t.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
kis off ...
Mostanaban nem keresett senki kicsit dragabban [ ~250ezer ] full konfigot ?
Hatha tudnek neki segiteni ...
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
-
scream
veterán
válasz #98593280 #13115 üzenetére
A fentiekbol maximum annyi kovetkezik, hogy a jatekok VGA limitesek lesznek, az osszhangal meg egyaltalan nem ertek egyet, mert 1680 x 1050re teljesen osszhangban van az egesz, mivel nem egyben vettem a gepet ,hanem mar egy ideje ,es azota sokat sokpenzert fejlesztettem,cserelgettem benne.
Mivel meg kiskoru diak vagyok igy csak nyari munkakbol osszekeresett penzbol meg neha zsebpenzbol tudtam fejeszteni, mivel nem ereztem szuksegesnek a FullHDt jatekoknal hanem megelegedtem a HD+ -al ezert felesleges lett volna vennem olyan VGAt ami FullHD jatekra is jo ... ezt csak az osszhang megertese miatt irtam le ...
De azert koszonom a valaszt
-
scream
veterán
Sziasztok!
200ezer HUFból milyen gépet lehet kihozni ?
A konfigból nincs meg semmi, tehát ház és minden egyéb kéve \ bill+egér.
A lehető legerősebb,jobb konfig érdekelne ezért az árért.
Játék , munka is lenne rajta.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs