Hirdetés
Aktív témák
-
ló úr
őstag
Sziasztok.Vásároltam én egy kis Brazost,egy E350-es AMD-t,Asrock E350M1. Az lenne vele a problémám,h amikor a winyóm dolgozik akkor elég hangos sziszegés hallatszik az alaplap felől,tuti nem a winyóm adja ki a furi hangot.Mi lehet a gubanc? Még ilyet sose tapasztaltam! Esetleg ha vki abban is tudna még segíteni,h milyen bios beállításokat javasoltok,azt megköszönném.Eléggé lassúcskán másolgat egyik partícióról a másikra,ezt sem értem teljesen,eddig a max az 35mb/s volt. Gépem adatait megtaláljátok adatlapomnál.Köszönöm a válaszaitokat előre is
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
ló úr
őstag
-
ló úr
őstag
válasz aAron_ #33400 üzenetére
Szia.VGA az nagyon kaka,de még igazából annál is rosszabb,csak azt már nem írom le,h igazából mennyire Ahelyett szerezzetek be vmit PH-ról,mittomén egy HD4670-et.Az már aránylag viszi a játékokat is 1280x1024 ben,persze némelyiket kompromisszumokkal,és 8-10k környékén lehet PH-n találni ilyeneket akár még garisokat is
[link] [link] [link] [link]
Hirtelen ezeket találtam,tökéletes karik,alig fogyasztanak,és játszani is lehet velük.
Vagy esetleg nVidia 9600GT 10k környékén.
[link] [link] [link] [link][ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
válasz nagyitomi #33445 üzenetére
Alaplap: ASROCK 785GM-S3 ~12500FT
Processzor: AMD Athlon II X3 450 3.20GHz AM3 BOX ~16300ft
RAM: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz ~8200ftA többi cucc jó amiket írtál. 775-ös lapot már ne vegyél semmiképpen,mert drágák,és régiek,ddr2 memóriák meg szintén drágábbak a ddr3 nál sokkal.
Az Inteles cucc amit írtál viszont tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
válasz #98593280 #33460 üzenetére
Azért VTX nem a legfaszább márka éppenséggel Nekem az 5750 pl. kifagyott játékok alatt az Asrock lapommal,úgy,h am. semmi baja nem volt emlméletileg a kértyának,lapnak meg tuti semmi,mert utána a GTS 450 el ment minden pöccre Én vennék kicsit drágábbért Sapphire-t. Ők azért jóvakl minőségibb cuccokat gyártanak,kicsivel drágábbért
[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
válasz Fridok #33463 üzenetére
Merevlemezből ha te FULLHD-n akarsz játszani felejtsd el az 5400 RPM-eset.Olyan swappolásaid lesznek,h csak nézel majd.Tudom,nekem volt 1 TB-os 5400 as WD Greenem.1280x1024 ben megéreztem h nem 7200 as van a gépemben. Szal ne azon spórolj.
-
-
ló úr
őstag
válasz maxika2004 #33506 üzenetére
3 GB ram felett mindenképpen 64 bites oprendszer kell! a win 7 is csak annyit tud megcímezni a 32 bites.
-
ló úr
őstag
válasz Peetör #33740 üzenetére
Ha jól szellőző házat szeretnél,akkor a Deer,Modecom,Codegen és tsai házakat gyorsan felejtsd el Ezek elég ratyi minőségűek,egy átlag confignak is éppen megfelelnek,de jó szellőzésr ne nagyon várj tőlük,sőt a szellőzés is erős fogalom némelyiknél. Egy Cm házikót már veszel 8-10k környékén,azokban általában venti is szokott lenni legalább 1,szal még max ilyen 1-2k és megvan az egész.Ventikkel 10-12 K ból lehet normális CM házat venni,ami mind minőségben mind szellőzésben odaveri nem kicsit az általad említett házakat Jah és ha nem akarsz tuningolni,akkor bőven elég a gyári hűtő ezekre,így kisebb fajta házak is szóbajöhetnek,nem csak a nagy dög drágák,amikben elférnek a nagy toronyhűtők.
[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
válasz energy_ #33748 üzenetére
Ez is jóféle cucc,kérdés zavar-e téged elől az a ledes venti,amik általában nem a leghalkabbak szoktak lenni. A másiik dolog,h milyen a tápod,elég hosszúak e egy alsó tápos házhoz,h normálisan elérjenek a csatlakozókig?
Meg am. 1 ventit ehhez sem ártana venned hátra Akkor meg már megint 11K felett jársz ..Mondjuk most olvasom a speckót,ott meg az van írva h van hátulra is 12 cm-es venti,a képen meg nem árbrázolják,érdekes,de az elsőt meg igen
CM 430 elite[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
válasz Peetör #33753 üzenetére
i3-adhoz adnak egy gyári hűtést neked alapból.Az ha nem tuningolsz bőven elég,és még halk is H jól szellőzzön azért a házad és az alkatrészeid, viszont ajánlott legalább előre a winyóhoz,és hátra egy venti,h megfelelő legyen a légáramlás a zárt házikóban,és mindig cserélődjön odabent a levegő,ne álljon be,ennyi.Én ha nem tuningolnék gyári hűtő helyett feleslegesnek tartanék mást venni a procira.
[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
válasz energy_ #33755 üzenetére
Figy ha magamból indulok ki akkor én szeretem a Coolink Swif2 ventiket.Ezek elég halkak,jól néznek ki,és annyira nem is drágák,és jó minőségűek. De am. a Arctic Cooling F12-t ajánlják itt sokan,CM ventik is jók,szal van választék Minden attól függ mennyit akarsz rászánni,és mennyire fontos neked a hang,szélzaj,stb.
[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
válasz malestel #33756 üzenetére
Nekem volt sokáig Samu winyóm,volt f1-es,f3-as,én meg voltam velük elégedve,sőt még régi 160 GB os is volt Samu,az mai napig haveromnál teszi a dolgát.Szóval nem rosszak azok,nézz szét a milyen winchestert vegyek topicban az elején leírják,h mik azok amik jók.Jelenleg egy Hitachim van 500Gb-os,eddig meg vagyok vele maximálisan elégedve,ezt is a említett topicból néztem ki magamnak.
-
-
ló úr
őstag
válasz Blood Mage #33767 üzenetére
Nekem pont ilyen Samum volt ezelőtt,nekem az nagyon darálós hangú volt,de volt akinek meg nem volt olyan hangos,szal ez szerintem olyan,h milyet fogsz ki éppen.Ha kicsit halkabbat szeretnél akkor WD-ből nézz 1 TB-osat,vagy Hitachiból.
-
ló úr
őstag
válasz DjDanee87 #34012 üzenetére
Figy,mondják,h kinek ilyen kinek olyan,én pl. F1 esből is traktort fogtam ki,F3asból is sikerült,de van akinek halk.szal ez ilyen Am. rohadt megbÍzható és a leggyorsabb winyók között van+ 3év gari,és olcsó.Kb. ezért.A hang az másodlagos sokszor.
-
ló úr
őstag
Sziasztok. Gépet szeretnék vásárolni,amin nagyjából normális grafika mellett elmennek a mai játékok! Keretem olyan 100K.lenne! Monitor,bill,egér van!Monitorom egy Samsung Syncmaster 932 BF,1280x1024-es felbontással,később lehet váltani fogok full HD monitorra!
-
-
ló úr
őstag
Mert mondjuk a Seagate-k hamar badsectorosodnak,és sehol sincsennek az ajánlott kategóriákban Inkább Hitachi,vagy WD,vagy Samsung,az ajánlottak közül
Ha meg SSD kell neki akkor meg vmi olcsóbb Kingston,amiket szokták ajánlgatni.[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
válasz scyron #34736 üzenetére
Nekem jelenleg egy Hitachim van,500 GB-os 7K1000.C (HDS721050CLA362,és ez elég tökéletesnek tűnik,hangja sincs nagyon neki,és annyira nem is melegedős.Samujaim voltak igaz 1 terrások,azokról is csak jó tapasztalataim vannak,nekem WD vmiért mindig behalt,pedig volt nem 1,szal én azt nem ajánlom senkinek,de persze lehet csak 3x belenyúltam.
-
ló úr
őstag
válasz DjDanee87 #34743 üzenetére
Figy kinek mi az amibe belefut,nekem pl. eddig Samu nem halt be még sosem.Egy régi fú talán WD vagy MAxtro,már nem emlékszek viszont hirtelen netezés közben adta be a kulcsot.Emlékszek rá,mostohatesóm vmit keresett neten,hirtelen akadás,aztán kép megmerdve,és a winyóból kattogás hallatszott,ennyi. Háth én akkor ofgadtam meg,h ami nagyon fontos,az még egy lemezen is végzi,vagy memkarin,vmin,így duzpla biztonság.De am. szerintem jövőhóban veszek még 1 winyót!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest