Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sicc_innen

    tag

    Köszönöm a javaslatokat!

    <Adamsky>
    Mozifilmeket, sorozatokat nem néznénk. Ettől függetlenül a Kodit már letöltöttem Linuxra, próbálok vele ismerkedni. Feltételezem, hogy itt is meg kell adni valahogy egy (vagy több) csatornalistát, vagy playlistát, hogy tallózni lehessen az adók között.
    Műholdról leginkább német csatornákat szoktunk nézni (3sat, arte, ARD, mdr, Schlager Deluxe). Az NHK angol nyelvű adási is érdekesek. És időnként elkalandozok egzotikusabb országok csatornáira is.

    Megnéztem az ajánlott német ebay oldalt is. Nem nagyon találtam olyan IPTV-DVB-S2 kombót elfogadható árban, amilyet kb. szeretnék. Az alacsonyabb árfekvésűek (30-60 euro) régebbi modellek, gyengébb hardverekkel, kevesebb tudással.
    Asszem elengedem ezt a kombó dolgot, hiszen a 15 éves Opticum HD műholdvevőm még üzemel. (Annó több mint félhavi fizuért vettem.)
    Maradok az általatok ajánlott modellnél, hiszen erről van már tapasztalat.

    Két kérdés még ide: Ezek a mádiaboxok (pl. Leap S3) tudnak műsort rögzíteni USB-eszközökre? Illetve írták az árukeresőn, hogy ennek a modellnek nincs play/pause gombja lejátszó üzemmódban. Ez probléma lehet?

    Köszönöm a segítséget!
    :)

    [ Szerkesztve ]

    Minden változik, csak a Boltzmann-állandó

Új hozzászólás Aktív témák