- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
surixxx
tag
-
surixxx
tag
no?
-
surixxx
tag
Kösz a választ!
Kb. én is vmi hasonlóra gondoltam, viszont van még egy ''apró'' probléma: most 3db ide vinyóm van (80gb, 120gb maxtor, és egy 120gb samsung), és nem tudom, hogy az új alaplapokban van-e lehetőség 4ide-s eszköz csatlakoztatására!
vki mondhatna erről vmit!
asus p5gd1 (pro) amúgy yo választásebben az esetben??
thx -
DV
senior tag
Hali!
Szerintem Celeron D320 2,4GHz Socket 775-ös ~16e., alaplap pl.:Abit AS8 AGP-s! ~22e. vagy Abit AG8 PCI-Express 1*16-os ~24e. , VGA pl.:nVidia 6600 v. 6200 ~34e.-24e.
A lényeg, hogy lga775, PCI-e. Azért írtam ABIT-ot, mert eddig olyan alaplapjaim voltak, de szereltem már többfélét is. Az árak bruttó értékek. -
surixxx
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Gondoltam olyan jellegű a kérdésem, ami miatt nem akartam új topikot nyitni:
jelenlegi konfig:
2.0ghz celeron northwood 400fsb/128k l2
256mb kingston ddr333 + 512mb samsung ddr400
abit be7
abit geforce4 ti4200 128mb
A lényeg az, hogy behalt a vga, és most így kb. 50-60k-m van egy kis újításra. Ami egészen biztos, hogy a 256-os ddr helyett lesz egy 512-es samsung a dual miatt ez kb. 4-5k, az alaplap+prociért kapok 12k-t (ez jó pénz ezekért?), tehát mindezek után marad kb. 60-65k alaplapra, procira, meg vga-ra. Ami biztos, hogy intel, és nvidia páros kellene. Ha vki tud tanácsot adni, hogy kb. mit érdemes ennyiből, azt nagyon megköszönném. (lga775, vagy s478? ; agp, vagy pci-e?)
thx! -
Router
őstag
Én nem vennék IC7-et ugyanaz mint az IS7 csak 3x több extrával+i875p-vel de az meg ugyanaz mint az IS7-en lévő i865PE mert az IS7 biosában lehet aktiválni a PATot nekem is IS7-E-m van és nagyon megvagyok vele elégedve nagyonjól lehet húzni is ez kell neked én csak ajánlani tudom c.a 18k és van rá gari is!
-
Comm
senior tag
Üdv Mindenkinek
Az lene a kérdésem, hogy milyen lapot vegyek új Celeron D-m alá.
Max 15-20k a keret.A tuning nagyon fontos számomra
Előre is köszönöm a segítségeket!