Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir John
tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Előbb átkonfoltam a 2. portra, mert lusta voltam elővenni a létrát.
Aztán rájöttem, hogy hiba volt, mert így is kell a létra, hogy átdugjam a wan kábelt a 2. portba.
Persze ez nem hozott megoldást, hanem a KÁBLECSERE igen!!!
Szóval a POE port használható! Visszaraktam az eredeti konfigot és az új kábellel megy gigán!
Uraim! Nagyon köszönöm!

-
Sir John
tag
Sziasztok!
Van a T- szolgáltatótól egy SagemCom routerem, e mögött ül a DMZ-n egy Hap AC (962UiGS-5HacT2HnT)
A problémám az, hogy CSAK 100M-FULL beállítással megy stabilan a WAN a Mikrotik-en!Ugye alapból 10-100-1000 half és full is engedélyezett és autoneg. alapján dönti el, hogy mi legyen a port sebessége. Ilyenkor alapból 1000-Full -al csatlakozik. de pár másodpercenként eldobja a linket, majd pár másodperc múlva ismét csatlakozik!

Ha átrakom fixen 100-full-ra, akkor tökéletesen megy, nem dobálja el a linket.
Sajnos ez nem lehet megoldás, mert a net sebessége jóval 100 fölött lenne, így nem tudom kihasználni az előfizetett sávszélt.Van valakinek építő ötlete?
Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 2 db pixel 7
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold