- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
grabber #8217 üzenetére
1 AP-hoz capsman-t nem használok ez evidens(a nevéből és a funkciójából is adódóan).
Kérdeztem korábban itt, hogy van-e valami előnye 1 AP esetén, de válasz nem volt, így jól gondoltam, hogy az +1 hibaforrás, egyébként erőforrást is eszik feleslegesen. Az AP legyen AP, a router pedig router, általános használatra tökéletesen megfelel.(#8218) adika4444
Igaz te tudod, mit akarsz vele pontosan, de ne csak a biztonságot nézd, hanem a sebességet is. Ha jól tudom SSTP-t azért nem használnak sokan(célfüggő), mert 'lassú' az átviteli sebessége. Általánosságban elmondható, hogy minél biztonságosabb valami, annál több erőforrást igényel kódolni/dekódolni. Neked kell eldönteni mi a fontos. Amíg nincs openvpn udp támogatás, addig dönteni kell mindig a kettő között. Biztonság vagy sebesség. Kettő közti kompromisszumos megoldások is léteznek valamilyen szinten, csak nem Mikrotiken jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest