Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ggg1 aktív tag "Nekem nem okoz örömet, hogy nem tudsz valamit, de olybá tűnik a feladat túlmutat a tudásodon. Szerintem segítőkész voltam eddig is, de ha sértegetni próbálsz, akkor nem szólok hozzá többet." Még egyszer leírom, hogy mindenki megértse: a feladat túlmutat a tudásomon, ezért jöttem ide segítséget kérni. Ha nem mutatna túl, nyilván nem kérdezném. Majd megértem, ha sikerült megcsinálni, és akkor már nem fog túlmutatni a tudásomon, így tanul az ember. "Nekem nem okoz örömet, hogy nem tudsz valamit [...]" Nyilván nem az okoz örömöt Nektek, hogy én nem tudok valamit, hanem az, hogy ezt minden válaszban az orrom alá lehet dörgölni. Gondolom, ha erre szükség van, akkor biztosan örömöt okoz. 
 A megjegyzésem nem csak Neked szólt, ezért volt többes számban, hanem a kollégának is, aki hasonlóan lelkesen kritizált."Szerintem segítőkész voltam eddig is, de ha sértegetni próbálsz, akkor nem szólok hozzá többet." Távol álljon tőlem bármiféle sértegetés, nem az én stílusom, 
 és nagyon hálás vagyok a segítségedért!Az első megoldás lesz a nyerő! A doksi, amivel a vpn szervert csináltam, ugyanabba az alhálózatba tette a VPN poolt, mint a helyi háló, és bridge-et hozott létre, pontosabban azt írta, hogy az alap konfigban már lennie kell egy bridge-local interface-nek, és azon kell engedélyezni a proxy-arp-ot. 
 http://wiki.mav-it.hu/mikrotik/mikrotikHát nekem nem volt ilyen interface, és gyanítom, hogy még nem működik jól, továbbá ezek szerint elcsesztem azzal is, hogy azonos alhálózatban hoztam létre, de 3-4 éve, amikor ugyanezt az OpenWRT alatt csináltam, ott sikerült így is, hát gondoltam, majd csak sikerül itt is. De ha nem, nem. Megcsinálom a másik alhálózatot. Sajnos a Mikrotikhez nagyon nem értek, ehhez az egész konfigurációs környezethez. 
 Kérnék szépen segítséget, hogy pontosan hogy kell véghezvinnem azt, amit az 1. pontban leírtál.
 A 188-as alhálózat jó lesz. Csinálnom kell egy új interfészt ehhez?
 Az a doksi vajon mért azonos címtartományban osztja ki a VPN poolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Path of Exile (ARPG)
- Hobby elektronika
- asus rog strix coil whine normális?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold
 ekkold