Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
user12 #25176 üzenetére
Én ennél a típusnál cseréltem ki noctua-ra: CRS310-8G+2S+IN. Amúgy szabályozza, beállíthatod, hogy a minimum sebesség hány százalék legyen. Ha nulla százalék, akkor ki is kapcsolja. Nyáron szinte mindig megy. Kuka melegben 2500 körül, tavasz ősz, terhelésfüggő, van mikor 500-700, illetve ki is kapcsolja. A Noctua rögtön berakható volt, a csavarja épp, hogy jó lett. Az eredeti ventilátor max fordulata 10 ezer körül volt, adatlapot találtam, bootolásnál gázturbina volt. A Noctua max 5 ezer asszem, de van hozzá egy "csendes" kábel, azzal max 4500. Csoda nincs, halkabb, de az én fülem meg nagyon éles. De aludni lehet, ha a szoba másik sarkában van. Valami brutál élettartamot írnak a noctua-ra, nincs tapasztalatom mennyire igaz. A gyári az meg sima golyóscsapágyas. A rezes 10G-s SFP+ modul se megy 65 fölé a nagy melegben. Mindig megnézem, mielőtt megveszek valamit, ami 0-24 megy, hogy pótolható-e a venti. Mert akármilyen, de az tuti elromlik egyszer. Azt hiszem, ezt raktam bele: Noctua NF-A4x20 PWM. Minimum 1200-es fordulatot ír, de látod, hajtja az 555-tel is, és tényleg forog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Iphone 17 Pro Cosmic Orange 256GB/Független
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest