Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold
üzenetére
Persze,elolvastam, és tényleg jó, csak valami nyilván triviális apróság nálam a jelek szerint kimarad.
A Quick Setupot beállításra nem használom (a LAN IP-cím beállítása volt a kivétel), csak gyorsnézetre.
És éppen ezzel próbálkozom: alapbeállítás nélküli resettel indítok.
Az LTE > WAN konfigurációm ugye megvan, működik, most éppen szépen kapom rajta a nyilvános IP-címet.
Odáig is eljutottam ugye, hogy lássam IP-címmel az eszközt. De ezen a kapcsolaton ő nem fogadja a netet.
Kétszer próbálkoztam a DHCP-klienssel, és biztosan itt rontottam el valamit, ugyanis amint beállítottam az Eth2-re a DHCP-klienst, a routerem (ami ugye a WAN-portjával az Eth1-ről kapja a netet, LAN-oldalon meg az Eth2-höz csatlakozik) elkezdett 100-as (nem ám 192.168-as!!!) IP-címenet kapni a WAN oldalon, és ennek megfelelően szépen el is veszítette a DDNS-t.
Tehát valamit a DHCP-kliens Ezth2-re, és csakis rá kapcsolásánál rontok/mulasztok el.
(Alatta a Status rész tök üres.)Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest