Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold #22624 üzenetére
Persze,elolvastam, és tényleg jó, csak valami nyilván triviális apróság nálam a jelek szerint kimarad.
A Quick Setupot beállításra nem használom (a LAN IP-cím beállítása volt a kivétel), csak gyorsnézetre.
És éppen ezzel próbálkozom: alapbeállítás nélküli resettel indítok.
Az LTE > WAN konfigurációm ugye megvan, működik, most éppen szépen kapom rajta a nyilvános IP-címet.
Odáig is eljutottam ugye, hogy lássam IP-címmel az eszközt. De ezen a kapcsolaton ő nem fogadja a netet.
Kétszer próbálkoztam a DHCP-klienssel, és biztosan itt rontottam el valamit, ugyanis amint beállítottam az Eth2-re a DHCP-klienst, a routerem (ami ugye a WAN-portjával az Eth1-ről kapja a netet, LAN-oldalon meg az Eth2-höz csatlakozik) elkezdett 100-as (nem ám 192.168-as!!!) IP-címenet kapni a WAN oldalon, és ennek megfelelően szépen el is veszítette a DDNS-t.
Tehát valamit a DHCP-kliens Ezth2-re, és csakis rá kapcsolásánál rontok/mulasztok el.
(Alatta a Status rész tök üres.)Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új pc házak! Kèszleten!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest