- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg kell hagyni, remekül működik, bár megbütyköltem kissé.
Nekem torrent nincs, steames játék letöltésével szoktak viszont gondjaim lenni az előző beállításokkal.
Most jön le maxon a 4.6gbo-s natural selection, de a böngészést nem akadályozza. Beraktam egy netrádiót szólni, viszont az akad rendesen, mert egy szinten van a steam letöltéssel.qos7 elvben mindent megfog, mert úgy van beállítva, hogy minden ami eddig nem volt bekategorizálható. Így qos8-ra nem tud ráfutni semmi sem.
Azon kívül nem értettem, miért van qos7-ben külön tcp, külön udp, és külön "maradék". Mivel nem port szinten kezeled már ott, kár megadni hogy tcp vagy udp, elég a "maradék" és abba beletartozik akkor az is.Plusz nekem ez a mangle felosztás picit átláthatatlan, később még átdolgozom és jobban beszintezem.
-
-
Úgy látom, hogy te "mangle"-ban csak "mark-packet"-et használod. Kölünböző leírásokban, videókban a "mark-packet" mellet a "mark-connection"-t is használják. Van ennek jelentősége? Őszintén szólva még nem igazán vágom a kettő közötti eltérést :-)
Másik. Úgy nézem, te minden QoS-hez (1,2,7,8) csinálsz In és Out verziót is, mégpedik úgy, hogy egyszer a bejövő forgalomnál nézed "src-port"-ot, majd a kimenő forgalomnál a "dst-port"-ot. Kérdés: amikor pl böngészek, a kifelé menő forgalom "dst-port"-ja tcp:80, de a visszairányú forgalomnál már nem "src-port" tcp:80 lesz, nem igaz?
Bocsi, ha nagy botorságot írtam :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Filmvilág
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest