Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Statikus #14365 üzenetére
Pl. amit irtam, hogy 5GHz-en csak egyetlen 160MHz csatorna hasznalhato a QCA-s wifivel, a 114-es. Az 5 GHz tartomany fel van osztva ket reszre, 5500-tol felfele a QCA van, 5340-tol lefele pedig az IPQ integralt 5 gigaja, az csak 2 chaint tud, igy max 80MHz-es(866MBit/s) a wifi savszel.
Ha jo wifit akarsz, akkor ROS 7 kell( wifiwave2 csomaggal), ami AP uzemmodban nem gond, de routernek mar necces lehet, mert meg nincsen stabil kiadasa ennek az OS verzionak, igy vannak benne bugok jocskan.
A jo hir, hogy mindegyik ROS verzioval be lehet ugy allitani a wifit, hogy a DFS/CAC ne szivasson. A rossz hir, hogy ha ezt nem allitod be, akkor jo esellyel fel sem fog jonni a wifi 160MHz-en az utkozesek miatt.
Procibol nyomattam vele round robin bondingot, ugy 4 magon 2Gbitet tudott feldolgozni a bandwith teszttel, de az foleg forwarding es packet generator, filterelni lehet nem tudna ennyit, igaz nem tudom mennyire prociigenyes a bandwith test progijuk, szerintem nem elenyeszo. Bar ugye a filtereles LAN-on ugysem egy megterhelo dolog, inkabb az uplinken van szerepe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Wise (ex-TransferWise)
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest