- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifaa
csendes tag
Sziasztok!
Win10 alatt ki lehet valahogy kapcsolni a mikrofon automatikus erősítését?
-
sifaa
csendes tag
Közben kiderült, hogy a keverő 32 csatornát tol át USB-n, amit a Windows még kezel, de az OBS nem tud. A Windows hangbeállításnál az eszköznek 2 beállítása létezik: 32csatorna 16bit, és 32 csatorna 32bit.
Ez az OBS-nél nem működik.
Valahogy össze kéne fésülni 2 csatonrává.Ennek fényében bármilyen segítség?
Létezik valamilyen szoftver, vagy "okosság" erre?
Az eredeti kérdés:
"Nem konkrét mikrofon téma, de van közte hozzá, az OBS topic elég elhagyottnak tűnik...Van egy komoly keverő (QSC TouchMix 30 Pro) amit USB-n összekötöttem egy erős HP laptoppal.
Windows 10 hang bemenetek közt aktív és működő Line in csatornát hiába aktiválom az OBS -ben, a csatorna a szoftveren belül néma marad. :W
Ha tudtok kérlek segítsetek!" -
sifaa
csendes tag
Sziasztok!
Nem konkrét mikrofon téma, de van közte hozzá, az OBS topic elég elhagyottnak tűnik...
Van egy komoly keverő (QSC TouchMix 30 Pro) amit USB-n összekötöttem egy erős HP laptoppal.
Windows 10 hang bemenetek közt aktív és működő Line in csatornát hiába aktiválom az OBS -ben, a csatorna a szoftveren belül néma marad.
Ha tudtok kérlek segítsetek! -
sifaa
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP Spectre x360 8BS71EA noti.
Streamelni szeretnék vele, Canon DSLR géppel (amit hál' Istennek a nemrég kiadott szoftverrel könnyen meg tudok oldani) és egy kondenzátor mikrofonnal amit egy behringer Xenyx S02 előerősítővel csatolnék a gépre.
Az erősítőről (kábelhiány miatt) úgy szedek le jelet, hogy vagy a MAIN OUT -ról (2db 6,3-as monó jack) hozom le egy sztereó 6,3-3,5 jack átalakítóval, aztán 3,5 profi kábellel amit átalakítok 3,5-es de 3 sávos jackre (ezzel megy a gépbe). Egy rakás munkaórát beletettem. Mindenféle mikrofon beállítást, hangkártya drivert szuszakoltam rajta, de a hibajelenség megmaradt, ami a következő.Vagy éles "csobbanás-zörgés-csorgás- jellegű zaj van rajta (rájöttem hogy ez a windows féle zseniális zajszűrés eredménye) vagy miután levettem a zajszűrést normál sistergős zaj (mint amikor középhullámú rádiózajt hallunk).
Azt sikerült kiszűrni, hogy a gépig jó vagyok, ugyanis (egy usb c-s átalakítóval) rádugtam a telefonomra és ott (hozzávetőlegesen) tiszta volt a hang.
Mondjuk szebb is, windows alatt enyhén torzít.Van ötletetek mivel tudnám megoldani?
Üdv.
Robi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest