Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifaa
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP Spectre x360 8BS71EA noti.
Streamelni szeretnék vele, Canon DSLR géppel (amit hál' Istennek a nemrég kiadott szoftverrel könnyen meg tudok oldani) és egy kondenzátor mikrofonnal amit egy behringer Xenyx S02 előerősítővel csatolnék a gépre.
Az erősítőről (kábelhiány miatt) úgy szedek le jelet, hogy vagy a MAIN OUT -ról (2db 6,3-as monó jack) hozom le egy sztereó 6,3-3,5 jack átalakítóval, aztán 3,5 profi kábellel amit átalakítok 3,5-es de 3 sávos jackre (ezzel megy a gépbe). Egy rakás munkaórát beletettem. Mindenféle mikrofon beállítást, hangkártya drivert szuszakoltam rajta, de a hibajelenség megmaradt, ami a következő.Vagy éles "csobbanás-zörgés-csorgás- jellegű zaj van rajta (rájöttem hogy ez a windows féle zseniális zajszűrés eredménye) vagy miután levettem a zajszűrést normál sistergős zaj (mint amikor középhullámú rádiózajt hallunk).
Azt sikerült kiszűrni, hogy a gépig jó vagyok, ugyanis (egy usb c-s átalakítóval) rádugtam a telefonomra és ott (hozzávetőlegesen) tiszta volt a hang.
Mondjuk szebb is, windows alatt enyhén torzít.Van ötletetek mivel tudnám megoldani?
Üdv.
Robi
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Mobilinternet
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- Apple Airpods 2 hibátlan dobozos
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple Airpods Pro 3 2026.11.08. Apple jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Magyar menüs Delonghi Magnifica S cappuccino automata kávéfőző tejtartállyal
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest