Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntenseN
tag
Hello, elég érdekes problémám van, már tiszta ideg vagyok, remélem tudtok segíteni.
Leírom pár szóban hogy mi történt:Diablozunk haverral, TS-en beszélünk közbe, mint mindig. Egyszer csak mondja, hogy nem hall rendesen, zúgok recsegek minden hülyeség.. Najó, gondoltam megnézem mi lehet a probléma, soha nem volt ilyen gondom.
Nos, tényleg zúg ez a vacak, nem hallom vissza a hangom. Megnéztem Steamben is, ott se jó a voice. Na, gondoltam nagyon jó, dobhatom ki az Icemat Siberiamat..
Régi füles elő, bedugom, probléma ugyan ez.
Kihúzom fülest, megnéztem laptop beépített mikrofonját.. ugyan ez. wtf?
Hangkártya driver törölve, új felrakva, végső elkeseredésemben w7 újrarakva.
Semmi változás.Meghalt a hangkártyám? A Hang tökéletes.. csak a mikrofonnal van probléma.
Nem igazán értem, egyik pillanatról a másikra történt a dolog.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- OpenWRT topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest