- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
ja, ha headset-et szeretnél venni, akkor a jabra-ról csak jókat hallottam, de nem tudom, hogy a wireless-t hogy hozod össze a pc-vel.. van bluetooth-od..?
Ha nincs, akkor kb. feleennyiért (100€ körül) már simán vannak nagyon jó minőségű usb-s headset-ek. (pl. Sennheiser)
-
Kobe
veterán
Otthonra teljesen felesleges barnilyen talpas vagy boomarmos mikrofon, foleg ha home office a cel.
En irodaban es home officeban is Fiio EH3NC t hasznaltam sokaig, teamsre, skypera ilyenekre. Zart wireless fejes mikrofonnal, ecelra turheto mikrofon minoseggel. Uj ara kb 75K,olcsobb mint amiket irtal.De mivel at akarok allni twsre, igy inkabb feldobtam hardveraprora. Itthonra inkabb vezetekes felallast epitettem ki, Phillips X2HR + Vmooda Boompro + Focusrite scarlett 2i2
Alapesetben zenehez, jatekhoz az interfacen keresztul hasznalom mindket kompomesnt, notebookrol home officeozva meg direktbe rakotom a fejest/mikit a noti jackes headset csatijarw is
Kecske/kaposzta esete -
nuke7
veterán
nem tudod úgy fordítani a mikrofon-t, hogy a feleséged mögötte legyen..?
(csak mert teljesen jó az, ha a mikorfon a fejed mellett van és nem előtte ... )Pl nekem shréhen olyan 55°-ban a fejem mellett van a cardioid mikrofon és teljesen jó a hangminőség...
így talán érthető, én a billentyűzet felé nézek, az a fő monitor és a mikrofon a fejem mellett van, kb. a beszélőkém felé irányítva, de nem előttem... tehát ha tőlem balra dolgozna a barátnőm, az már a mikrofon mögött lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GTX 1060 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest