Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
ja, ha headset-et szeretnél venni, akkor a jabra-ról csak jókat hallottam, de nem tudom, hogy a wireless-t hogy hozod össze a pc-vel.. van bluetooth-od..?

Ha nincs, akkor kb. feleennyiért (100€ körül) már simán vannak nagyon jó minőségű usb-s headset-ek. (pl. Sennheiser)
-
Kobe
veterán
Otthonra teljesen felesleges barnilyen talpas vagy boomarmos mikrofon, foleg ha home office a cel.
En irodaban es home officeban is Fiio EH3NC t hasznaltam sokaig, teamsre, skypera ilyenekre. Zart wireless fejes mikrofonnal, ecelra turheto mikrofon minoseggel. Uj ara kb 75K,olcsobb mint amiket irtal.De mivel at akarok allni twsre, igy inkabb feldobtam hardveraprora. Itthonra inkabb vezetekes felallast epitettem ki, Phillips X2HR + Vmooda Boompro + Focusrite scarlett 2i2
Alapesetben zenehez, jatekhoz az interfacen keresztul hasznalom mindket kompomesnt, notebookrol home officeozva meg direktbe rakotom a fejest/mikit a noti jackes headset csatijarw is
Kecske/kaposzta esete -
nuke7
veterán
nem tudod úgy fordítani a mikrofon-t, hogy a feleséged mögötte legyen..?

(csak mert teljesen jó az, ha a mikorfon a fejed mellett van és nem előtte ... )Pl nekem shréhen olyan 55°-ban a fejem mellett van a cardioid mikrofon és teljesen jó a hangminőség...
így talán érthető, én a billentyűzet felé nézek, az a fő monitor és a mikrofon a fejem mellett van, kb. a beszélőkém felé irányítva, de nem előttem... tehát ha tőlem balra dolgozna a barátnőm, az már a mikrofon mögött lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest