Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
inkognitort
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Vásároltam egy USB GENIUS HS-03U GAMING HEADSET-et és amint bedugom a laptopba azonnal jelentkezik egy alapzaj, zúgás. Ha a hangszórók hangerejét lecsökkentem 0-ra akkor megszűnik, minden más esetben zúg.
Két laptopon és egy asztali gépen is kipróbáltam a headsetet és a jelenség mindhárom esetben fennállt.
Már próbáltam mindenféle beállítást,de sehogy sem akar megfelelően működni. Nem tudom mit csináljak.Várom mielőbbi válaszaitokat.
Köszönöm Szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest