Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Srácok,
bukósisakomba eddig a legjobb megoldást egy full olcsó König CMP-MIC8 jelentette. A mikit kölcsönadtam, és sosem érkezett vissza. Azóta vettem még egyet, de az valahogy sosem volt jó, és most az utolsó videóm hangja kritikán aluli lett, ezért keresném az utódját. Azt mondjuk nem értem, hogy miért volt különbség az első, és a második között...
Erre a célra mit tudnátok ajánlani?Szerk.:
volt időközben egy Audio-Technica ATR3350 mikrofon, de az magától tönkrement
, és amúgy is többször elfelejtettem bekapcsolni, ami miatt bekapcsolósat többé nem szeretnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, és amúgy is többször elfelejtettem bekapcsolni, ami miatt bekapcsolósat többé nem szeretnék...