- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
Üdv!
Egyelőre még nem határoztam el magam, de érdekelne, hogy, kb 15k Ft-ig van-e olyan belépő mikrofon, amivel tudok szépen hangot rögzíteni, esetleg decibel mérésre is alkalmas? Amire használnám: pc ventilátorok (és egyéb hardverek) zaját mérném vele, illetve a hangprofiljukat rögzíteném (mert telefonnal lehetetlen tűrhető minőségben, hallhatóan, háttérzaj nélkül).
Szóval valami olyat keresnék, aminek minimális a háttérzaja, azt veszi, ami előtte van (nem az alsó szomszédot, vagy a kutyaugatást kintről, vagy a raidátorcső zaját), és ezért az árért a legjobb.
Tisztában vagyok vele, hogy amiket felsoroltam, azokhoz valószínű egy több százezres puskamikrofon és néma szoba lenne a legalkalmasabb, de én egy dobozba raknám, amit belülről zajnyelő szivaccsal bélelek, egyik oldalra menne a ventilátor, másikba a mikrofon, és számítógéppel mérnék hangerőt, vagy a szabadban, de szigorúan szemből venném a cuccot, illetve ha emellett a beszédhangot is szépen venné, az jó lenne.
Szóval van-e élhető kompromisszum, ami a 15k alatti decibelmérőket, és mobiltelefonokat szétalázza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Horgász topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged