- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Sercegő, háttérben halkan sípoló, háttérzajos mikrofonokkal mit lehet csinálni? Egy Lenovo Legion Y laptopom van, és bármilyen mikrofont kötök rá (headsetes mikrofonnal próbálkoztam, illetve átalakítóval egy gagyi normálisat is, mert alapból nincs rajta mikrofon port) mindegyik erősen háttérzajos, halkan sípol, picit serceg. Próbáltam 3 külön mikrofont, mind ezt csinálja. Szeretnék hangfelvételeket készíteni, de rendkívül zavaró, így látatlanban mire tippelnétek? Windows 10-et használok, és a jelerősítéseket már kivettem. Külső programos zajtisztítás leveszi a sistergést, de úgy meg a hang torzul nagyon el. Szerettem volna mikrofont venni, de így nem merek, mi van ha az új eszköz is ezt csinálja?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Google Pixel 9 Pro 128GB Hazel (100%, újszerű, Alza vásárlás) + tok
- TCL 55C805 - 55 QLED MiniLED 4K 144Hz okostévé - garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT