Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
C-medianál van valami bíromság, ha elindítasz egy hangalkalmazást, néha önkényesen megöli a mikrofont! Nekem volt olyan, hogy elindítottam a Skype-ot, és az lehúzta a mikrofonom hangerejét. Próbéld ki ezt is. Tehát hangrögzítő elindítás, és figyeld a C-media vezérlőben a imkrofonod tulajdonságait.
-
muad_dib
tag
nemrég vettem 6pénzért SB Live! 24bit karit - igaz nekem nem mikrofon miatt kellett, hanem valós idejű jelfeldolgozás miatt... arra a Cmedia már kicsi. Mikrofonilag tökéletesen megyen... modjuk 6 pénz nem olyan kevés, de ez relatíve elég jó kari sztem. A baj annyi hogy nem sikerült az előlapra kivezetni belső csatikat, illetve ha 5.1-7.1be használod nem olyan nagyon van hova dugni a mikit...
-
Lortech
addikt
Ezzel is használhatatlan. Kár, hogy nincs most a közelemben egy sb live legalább. Pedig két hete még kettő is lett volna.

Van egy pár isa-s kártyám is, csakhát isa buszom meg megint nincs..
Csak jönnek mások is a tapasztalataikkal, ha felkeltek, gondolom nem mi ketten szeretnénk normális ''minőségben'' beszélgetni neten keresztül
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Hm, leteszteltem amit csak lehetett. Szerváltam közben egy elvileg kevésbé gagyi talpast (genius), de ezzel még rosszabb eredményt produkált. Aztán betettem egy SB 128-ast, és enyhe javulást, de korántsem kielégítő eredményt tapasztaltam. Emlékszem, mikor barátnőmnél msn-eztünk, anno még egy régi isa-s sbawe64-gyel, és egy logitech webcamhez adott mikivel, egy 20nm-es szobából méterekről jól lehetett érteni a másik oldalról a hangját.
Még lemegyek a másik géphez is, megnézem ott is. Abban megintcsak egy cmedia van, de legalább nem integrált. -
Lortech
addikt
Áh hülyeség volt végülis megkérdezni, hogy sztereó-e, közben leteszteltem, hogy nem lehet probléma. Tudod hatcsatornás integrált hangkari esetén általában nincs 5+ hely a csatlakozóknak, hanem beállítástól függően a line in, és microfon bemenetek rear, bass, center kimenetként működnek.
Elég hihetetlen, hogy ennyire nem képesek ezek a hangkártyák, holott lejátszásra alkalmasak.
Nálam is ilyen amúgy, 500ft-os maxxtro miki + cmedia integrált>> 10centiről beszélek, minden maxon, és alig érthető. Mindjárt beteszek egy sb128-at, és megnézem. -
Lortech
addikt
Nem a mikrofonnal van elsősorban a gond szerintem, bár egy normálissal biztos jobb lenne. Ezek a cmedia csodák sokszor elég gyenge hangot produkálnak, mégha ''rendes'' kártya is.
Check: -Sztereó beállításon van a hangkártya?
-boost be van kapcsolva, windowsos hangerőszabályzó/speciális fülön is elérhető?
-hangerő maxon a felvétel fülnél is?
szerk: Én is szívtam ezzel egyébként.. az istennek sem akart normális hangon felvenni a tunerem, és már a hajamat tépkedtem, mikor rájöttem a hiba okára, pedig ott közel sincs ilyen zavaró tényező, mint a mikrofon. A megoldás új hangkártya volt.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Szokott lenni a hangerőszabályzónál (a hangkártya saját szoftverében biztos megtalálod ott) egy ilyen beállítás, hogy 20db boost a mikrofon bemenetre.
szerk: úgy látom cmedia hangkártya van a lapon (márha az aláírásodban szereplőről van szó), annak a Xear3D nevezetű programjában a mikrofon fülön megtalálod a beállítást.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Mini PC
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Spórolós topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 850 G8 Fémházas Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi