Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Hű de jó kis flém kerekedett. :)
Korábban kérdezted, hogy mit nem sikerült megoldani beépített súgóval. Félreértés van! Nem írtam sehol, hogy ''a windows egy fos, mert rossz/kevés hozzá a doksi''. Ha visszaolvasod, akkor én #26-ra írtam, hogy nem kell általánosítani ( windows user = tunya, doksit megnézni képtelen állat ), mert bizony-bizony felmerülhet olyan problémal, amit gyári súgóból ha meggebedsz, sem tudsz megoldani. Erre találták ki a FAQ jellegű megoldásokat, amikkel azért valljuk meg, gyakrabban találkozol linux disztribúciók környékén, mint egy standard ki-a-dobozból windows mellé rakva. Más a hozzáállás nem csak a userek, de az OS fejlesztők részéről is!
mert nekem (és szerintem az userek jelentős részénnek) nem volt soha semmilyen komolyabb problémám a windowssal
Hááát... ha te mondod... :U
Na most eszembe jutott valami finom probléma: hogy csinálsz egy második elsődleges partíciót windows xp telepítésekor? Ez eddig rajtam mindig kifogott. :F
Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest