Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vati
senior tag
Én a saját példámat írtam. Annak idején -ami szűk egy éve volt- keresgéltem driverek után. Most ismét kedvet adtál hozzá, íme az eredmény:
- A CanonA40-es gépemet tavaly december óta (AMIKORRA LÉNYEGÉBEN KIFUTÓ TÍPUS LETT) valóban támogatja a gphoto2, de a movie-k támogatása máig necces. Egy éve még csak szívásokról olvastam.
- A sane-ről évek óta tudok, sajnos nemcsak a mostani hanem a kinézett jövendő scanneremet se támogatja. Jellemzően évekkel ezelőtt kifutott scannereket supportálnak. Acert, Umaxot egyátalán nem.
- az ADSL modemekre szintén leginkább panaszkodnak a fórumos userek, nálam nagyon nem müxött a dolog. Az integrált hálókártyámon keresztül kellett volna működnie de nem tudtam életre kelteni.
- A printeremet valóban -elvileg- támogatják bizonyos disztribúciók nem túl régóta, de nem alapból hanem ''válassz a listából egy hasonló típust és hátha megy'' jelleggel. (''works mostly'':)))
- a hangkártyámat szintén nem tudtam életre kelteni. (ECS lap, ld. aláírás) Aztán olvastam, hogy ennél a lapnál nem is lehet:(
Egyátalán amikor -egy éve- rákerestem a vasak+linux kombinációra, jobbára csak szívásokról olvastam. Innentől elment e kedvem az egésztől. Nagyon ki vagyok segítve hogy amikorra elavul az eszközöm, talán a linux is támogatni fogja, jó esetben.
Nekem kevés és drága a szabadidőm, ami van abban használni szeretném a cuccokat nem szívni az oprendszerrel. Elhiszem hogy lehet szívni win alatt is bőven, viszont az esetek 95%-ában működik a plug&play, a maradék 5% nagy része is könnyen helyretehető.
A winex mi??? le vagyok maradva pár körrel?
Pasziánsznál fejlettebb dolgot sose tudtam Linux alatt életre kelteni.
Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest