Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
decibel
aktív tag
válasz Dluinet #30692 üzenetére
Kosz, de ezert nem megyek vissza Pestre 140km-t. Csekket befizettem volna inkabb ha otthagy valamit, de igy siman kamuzhatja azt is, hogy o otthagyta, csak en tuntettem el.
Sotho: amugy vicces volt mert kb olyan pozt vett fel hatralas kozben mint egy gnom, pedig nem bantottam volna.
"you are a monkey poo-poo"
-
decibel
aktív tag
Túlfutottam a parkolási időn úgy 2 perccel és amikor visszatértem a járgányhoz láttam, hogy a parkolóőr vígan a járgányt fotózza. Ráordítottam, erre gyorsan elvágtatott. Csekket, felszólítást nem hagyott. Na ilyenkor mi van? Berezelt és inkább nem büntetett, vagy majd jön postán vagy wtf?
-
decibel
aktív tag
Az autózás soha nem a gazdaságosságról szólt. Ha ennyire szíveden viseled a környezetet, akkor biciklizz, vonatozz. A törvény szerint ha egy gyerek át akar kelni a zebrán, akkor akár 100 autónak is meg kell állnia. Az emberéletet drágábban mérik mint a benzint.
@Rick4: ez csak irónia akart lennie ugye?
[ Szerkesztve ]
-
decibel
aktív tag
válasz philoxenia #28161 üzenetére
Mivaaan?
Hej-t pontos j-vel jómagam csak teheneknek szoktam ordítani, két ostorcsattintás között a legelőn.
-
decibel
aktív tag
-
decibel
aktív tag
Éjszaka autóztunk a hármason Miskolc irányába egy kisfurgon mögött. Minden második kanyar előtt elkezdett jobbra indexelni, hogy előzhetek, szerencsére ismerős vagyok arrafelé. Aztán egy szép hosszú egyenes szakaszon is kitette az indexet, uccu neki kikukkatontok, visszaváltok, és megpillantom a felém száguldó fényszórókat. Végülis sikerült megelőzni, de necces volt.
Ha engem akarnak előzni mindig teljesen jobbra húzódok, döntse el ő, hogy alkalmas e előzésre a terep."you are a monkey poo-poo"
-
decibel
aktív tag
Mindenki csak fikázza szegénykémet, pedig el tudom képzelni, hogy ha valakit nem érdekli különösebben az EU politkája, akkor egy országnak hiszi. Még közös külügyi biztost, és hadsereget is akartak, határok nincsenek, közös a fizetőeszköz.
Azt meg hogy BP minek a fővárosa, hát istenem én sem tudom Azerbajdzsánnak mi a fővárosa...
De ez hogy kerül ebbe a topikba?"you are a monkey poo-poo"
-
decibel
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy mi játszódik le annak a fejében, aki ha előzni akarják kihúzódik az út közepére. Ráadásul nem is ismeri az utat, mert minden kanyar előtt szépen lelassít. Mindennek a tetejében a hátsó ülésen ott volt gyerkőc. Ehh. Gondoltam miután megelőztem reflektálom a segítőkészségét, de a gyerek...
-
decibel
aktív tag
Most nem arra gondolok, hogy padlógázzal képes lenne e átrombolni az épületen. Azt tudom, hogy motort csak ugyanabból a szériából lehet beszerelni, de azt nem, hogy ha turbózzuk akkor az felér e egy motorcserével. Elvégre a sportlégszűrő sem számít új motornak. Plusz a dízeles bömösök ugye turbósok, bár ezzel nem megyek sokra.
-
decibel
aktív tag
Ha egy bömöst megturbózok, akkor átmegy a forgalmin?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen GPS-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest