- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lenry: Apák napjára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Már a GF256 GPU-k is ilyenek voltak, én csak pasztát raktam a hűtő alá, és úgy is jó volt. Csak éppen a ráragasztott bordát volt nehéz lepattintani róla...
-
supercow
őstag
nem lett volna egyszerűbb bekenni pasztával és kitölteni azt a hatalmas rést?
-
papppage
csendes tag
Hi
Miután 2 napig szivattam magam, és sikerült a problémát megoldani, gondoltam közkincs tárgyává teszem a megoldást.
Adva van egy működő, stabil rendszer, ami egyszer csak elkezd fagyni Serious Sam 2 alatt. Van hogy 5, de van hogy 20 perc után. A játék OK, a géppel normál, webes használat mellett nem volt semmi gáz. A videokártya Leadtek Gef4mx440.
Lényeg, a lényeg egyszer levettem a hűtőbordát, és alatta a következőket láttam:
a GPU tokozása a szélén magasabban volt, mint a mag (core) középen.
A HŰTŐBORDA NEM FEKÜDT FEL A PROCIRA. :DD
Pg
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest