- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pipec_
újonc
Hali!
Midi felvételeket szeretnék készíteni, de hiába próbálom ki már az ötödik programot, állandóan abba a jelenségbe ütközöm, hogy a korábban felvett sávval nem tudok szinkronban újabbat felvenni, mert komoly csúszás van a sávok között.
Fél másodperces késéssel visszahallom saját játékomat és ez teljesen összezavar. Nem tudom kikapcsolni, mert akkor az alapsáv sem hallatszik. A felvételen még nagyobb a csúszás.Arra sincs lehetőség, hogy ne midi formában rögzítsek, hanem audióban. Pedig ezt ígéri mindegyik program, de aztán mégsem teszi meg. Cubase és más neves programokat próbáltam, hiába.
A hangszer Casio ctk-3200, a pc desktop windows 7, 64 bit.Ezt hogy lehet ezt megoldani?
Üdv. pipec
-
-
gege64
csendes tag
Ugye nem MIDI billentyűn akarsz zongorát tanulni?
Ahhoz zongorát vegyél, ne elektromos hangszert.A billentés tényleg fontos, de soha nem lesz olyan, mint a zongoráé, arra ne számíts, de sokkal jobb, mint egy puha érintésű, félsúlyozottat vegyél.
Egy MIDI billentyűvel nem tudsz gyakorolni sem, ahhoz is legalább egy szintetizátor kell.
A 61 billentyű elég bőven, nekem is annyi van, ez a legideálisabb szerintem.
Ha vásárlással kapcsolatban kell tanács, bátran segítek, meg mindennel kapcsolatban, ha tudok
-
Jinxb1rd
addikt
Én pedig vásárlás előtt állok és azon gondolkodom, hogy MIDI szintetizátort veszek. A probléma az, hogy sok helyen azt írják, hogy figyelni kell arra, hogy a billentyűk normál méretűek legyenek, mint egy rendes zongorán. Azt nem tudom, hogy ezt honnan a fenéből kellene megállapítani.
El akarok majd menni tanulni zongorázni és félek, hogy ott hiába tanulom meg, ha az otthonin meg máshogy fognak esni a billentyűk. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
UI: Na megnéztem és teljes méretűek a billentyűk az ltalam kinézet hangszeren. Probléma megoldva
61 billentyű elég? Populáris zeneszámokat játszanék rajta.
-
gege64
csendes tag
Problémám akadt a MIDI keyboardommal, és mivel nem találtam ilyen témát, ezért nyitottam egy újat.
A problémám:
Van egy sinn7 kontrolux 61 midi billenytyűzetem. Van egy alaplapi Realtek hangkártyám. És végül egy Samson stúdió mikrofonom.Felraktam az asio4all audio drivert, mert kell egy jó driver a mikrofonhoz, és ezt találtam. A baj az, hogy ha fent van ez a program, nem megy a midi billentyűzet, valószínűleg nem támogatja az asiot.
Vagy nem ez a baj?
Valaki tud valami másik drivert?
Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- ZEN.com
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged