Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Újabb kérdés.. Tegnap csatlakoztattam a gépemhez, tök faszán felismerte, emnt az MS activesynch is.. Ma meg fel sem ismeri a pda-t, drievrt kér.. Mit lehet tenni? VVan ezekhez az eszközökhöz egy egységes driver?
-
X-COM
nagyúr
a gyártótól kell megkérdezni, hogy mennyi az annyi, ha egyáltalán foglalkozik ilyesmivel.
az ms nem foglalkozik ezzel, a gyártókra bízza, hogy milyen rom-okat gyártanak le.
A nem hivatalosokat meg úgy hekkelgetik össze.
A linkelt szoftverből letölthető demo, én spec. nem használtam a szoftvert nyelv módosításra, igazából a magyar t9 miatt vettem meg. -
mr_ricsi
veterán
Honnan lehetne megtudni, hogy a mobil Media Player 9 milyen video és audio formátumokat (kodekeket) tud lejátszani?
-
ra^ven
senior tag
-
X-COM
nagyúr
hivatalosan a gyártóknál kell keresni a frissítést.
ha ilyen nincs, akkor hekkelgetők át szokták ültetni a különböző eszközökre, már amelyikre lehetséges, ezt meg nem itt kell keresni.
de olyan nincs, hogy feltelepítem a setup.exe-vel windows mobile 2003se-t az akármilyen pda-ra, ez ennél bonyolúltabb.
[Szerkesztve] -
ra^ven
senior tag
Nem tudom itt lehet -e kérdezni, hol lehet beszerezni ilyet ingyen vagy lehet e ingyen letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Assassin's Creed: Valhalla
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Creality Nebula Camera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ÉS ott vette! Szóval midnenképp angol nyelv kell neki.